To so dodali čez par tednov, po pritožbah (kršenje oglaševalskih pravil).Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
2. na koncu piše spodaj Danone.
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
ksz:
zanimivo...ko sem prvič videl to reklamo sem vedel, da ni naša....
1. sinhonizacija je obupna ( liki dejansko NE pojejo v slovenščini, zvok je posnet naknadno )
2. na koncu piše spodaj Danone.
3. satira?
Vse to "iz prve"![]()
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Saj mleko od Mlekarne Celeia, ki naj bi bilo iz Celja, je v resnici iz ene od avstrijskih mlekarn. Tuš pivo je tudi od jodlarjev.
Po drugi strani je tričetrt mlečnih izdelkov v Hoferju slovenskih, pa čeprav pod Hoferjevo znamko. Še Union pivo je po novem naprodaj.
Da nehamo s slovenskim nacional-socializmom (nacionalni interes + socialni dialog).
Citat:
Uporabnik JosipBroz pravi:
Kakšen poceni trik se grejo pri Danoneju. Zdaj se vadijo na to, da mleko prihaja iz Alp.. In, da Alpe niso samo v Sloveniji.
Ampak, ko povprečni Slovenec sliši za alpsko mleko in karkoli alpskega, je 100% prepričan, da gre za slovensko robo.
Sicer formalno geografsko ima Danone prav, mogoče ga bodo odvetniki rešili tudi kazni, ampak iz aviona je vidno, da gre za premeteno zavajanje in nikakor za dobro poslovno prakso.
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Kot bi japonski viski, s katerim ni nič narobe, prodajali z reklamo posneto kje v planotah podobnim škotskemu višavju in zraven nabilali kakšno "Whiskey in the Jar".
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Men je pa dober, boljši kot od LM ali Celjskih.
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Men je pa dober, boljši kot od LM ali Celjskih.
Tudi meni, dejansko jogurt s 3.2 % maščobe, ki je piten. Ni pregost. Okus je subjektiven, meni je dober.