Kot prvo nisi mi odgovoril na prejšnje vprašanje. Kot drugo, seveda je vsak nekje dobil denar vendar ni nujno da preko bančnega nakazila (in to ne pomeni da je bil nelegalno pridobljen), kot sem že omenil velikokrat DURS ne priznava obstoaj posojilnih pogodb oz. jih smatra kot fiktivne. Osebe ki niso bile nikoli zaposlene in dobivajo velika nakazila oz. razpolagajo z ogromnim premoženjem, to je morda promil takšnih, in na podlagi takšnih ravno DURS gradi svojo propagando. Lej povem ti čist hipotetično, ti če si zdaj 55 let star človek, lahko imaš 3 hiše, lahko pa imaš tudi 35 let delovne dobe in 30 let si lahko ta denar varčeval in obračal, prav tako pa si lahko vmes še kaj dedoval kar ni nikjer zabeleženo (za 20-30 let nazaj). Zakonsko banke hranijo izpiske mislim da 10 let in dvomim da boš lahko utemeljil dvig iz banke leta 86? Torej govorim ti o prehodnem obdobju, ne gre vsega kar tako za nazaj posploševat, me razumeš kaj ti hočem povedat? In iz česa izhaja naš DURS? Za DURS je leto 2003 ničelna točka, smatrajo da kdorkoli je po letu 2003 karkoli kupil da je vse zaslužil po letu 2003, izhajajo iz predpostavke da pred letom 2003 nisi imel nič čeprav pred 2003 ni bilo nobenega popisa premoženja, prav tako ni bilo treba prijaviti nobene gotovine ali podobnega in zato premoženja iz preteklosti vedno ne moreš upravičit... Torej? Pa prosim ne bit tako omejen in se naslanjat na en ali dva primera, enako kot naši politiki, ko nekdo pijan povozi človeka in čez noč dvignejo vse kazni. V kolikor se greš policijsko državo in takšne ukrepe je prav da si do ljudi ki jih obravnavaš tudi do neke mere odprt in da dokaze ki jih morda ti ljudje predložijo tudi upoštevaš.... Še enkrat da se razumeva, ne zagovarjam davčnih utajevalcev, ni pa mi všeč da se uvajajo zakoni te vrste ki lahko kaznujejo kogarkoli kajti dvomim da lahko vsak izmed nas pojasni točno vsak €uro ki ga je zaslužil (legalno) v preteklosti in zdaj z njim razpolaga.... veš ni vse tako enostavno, ni vse črno-belo.