Jaz sem se v nedeljo vrnil iz Hrvaške, pa moram rečt, da ni bilo nikakršnih težav, nobenega negativizma, vsi po vrsti prijazni.... Skratka, boljše sem se počutil pri njih kot pa v Sloveniji (Janša-Pahor, levi-desni, Slovenija-Hrvaška, jamranje vsepovprek...).
Bil sem na jugu Istre v bližini Pule (kraj Šišan). Z mojo sva srečala ogromno domačinov, pa tudi Hrvatov od drugod, pa so se vsi normalno pogovarjali z nama, se hecali... Zaj pa ne vem sva imela srečo, al se pa vse skupaj preveč napihuje
Ne vem, zakaj imam občutek, da so za vse krivi mediji, da se jim poveča prodaja, gledanost ??
Aja, glede cen... V Puli v trgovskih centrih so nekatere stvari smešno poceni proti našim centrom. Največ sva kupovala v Billi (BTW, tak dobrih čevapov in ostalih pripravljenih stvari za žar še nisem jedel kot jih imajo v Billi; pri nas se lahko vsi skrijejo). Če greš v kamp, apartma alli pa v privat hišo, se sploh ne splača zraven vlačit ajnkaufa ker je pri njih večina stvari cenejših.
Še na tankštelo sem šel z užitkom - cenejši bencin kot pri nas (95-ka preračunano 1,04 eur).