na gorenske kruhke

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
A boli če ne dobiš?
Kaj teb ni jasn tipo? Kdo ti pa kej hoče? In potem sem jst zajedljiv...
wink-1.gif

che

Pripravnik
20. jul 2007
169
1
18
zanimiv podatek....treba je rečt še z kastriranim mačkom in po možnosti čipano Vectro

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
možno, da so se razširili, glas vem, da je razširil Spirit, pa mislim da mu je mitzy pomagala
grin1.gif

hmm...nikjer ne vidim čebelice maje, da se bo udeležila srečanja
grin1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
jaz zdej vodim tečaj za moške nimam cajta se grupirat...bom pa šla na pir z dvema zajcema+alter gentemanom...mislim da je to dost za enkrat...ti jih maš zdej minimalno 10 najavljanih , tko da ti moram čestitat, ker jih tko popedenaš jaz moram zdej tri sfolgat, to ni mačji kašel ampak se bom potrudla
zmaga.gif

majč

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
možno, da so se razširili, glas vem, da je razširil Spirit, pa mislim da mu je mitzy pomagala
grin1.gif

hmm...nikjer ne vidim čebelice maje, da se bo udeležila srečanja
grin1.gif

Nobene mitzy ni blo zraven
ne-ne-1.gif

zajklja maja bo pa itak repek med noge stisnila, veš da je to preveč gurencev hkrati zanjo in ne zmore vseh podelat
tongue-1.gif

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
skorpy, bo kakšna rezervacija narjena al nej usak zmoli 4očenaše pa eno zdravo marijo da bo kej frej?
smile-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
kr rožn vec zmol, pa bo
evil.gif

ne vem, če smo do zdej kdaj rezerviral, upajmo, da ne bo hude gužve, al bomo pa mičken počakal pa kšnga ruknli
grin1.gif

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Citat:
Uporabnik Sandrca pravi:
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik Sandrca pravi:
jz bi se vm tut prdružla. a se kdo za prevoz ponud? vsaj relacija kranj železniška-hotemaže-kranj železniška?
smile-1.gif

Te pridem iskat.

aplauz.gif

Kdaj pa je vlak za ke pa nazaj? jest bi šu u podnartu gor, ker sm že precej spiu in nism več za za volan.

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
19.39 iz podnarta in pride 19.47 v kranj
za nazaj pa 00.13 .... ampak je mednaroden tako da bo ustavil samo lesce-bled in pa na jesenicah.
jz sm si uredila prevoz brez posredovanja vlakov na srečo
cheer.gif

p.s.: vsi ki me boste vidl prvič, ubistvu v resnici ful bol zgledam, to me je sam angina zdelala
redface-1.gif