Na bolhi prodajam gsm, ponudbe za razne zamenjave

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
Na bolhi prodajam gsm in ponudbe za razne zamenjave z drugimi gsm aparati (nov, odkodiran, z garancijo in podobno) kar dežujejo. Morda kdo ve v čem je fora? Pa vsak dan dobim neko tako ponudbo, kasneje pa noben ni resen da bi si prišel aparat ogledat in izvedel menjavo.
confused-1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Verjetno bi vsak rad kaj drugega, kot trenutno ima (naprimer, dobil za rd xy mobilc, rad bi pa tvojga, nima keša za nakup, za doplačilo bi pa že nekak napraskal, če bi bilo treba...)
Kaj drugega mi ne pride na misel.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mogoče je pa to bolj razširjeno kot si mislimo - folk kupi mobilca, ga čez mesec dni zamenja ko se ga naveliča in čez mesec dni jovo na novo.

Vsaj če gledam kake ljudi, ki imajo vsak mesec nov (drug) telefon, v službi pa kelnarijo, druge opcije skoraj ni.

jello

Guru
22. sep 2008
10.280
3.904
113
To sem tudi sam dobil včeraj. Iz ponudnikovega nabora izdelkov pa sem dobil občutek da ne more biti drugega kot roba, ki jo je možno sredi noči na kratkem obisku čimhitreje nabasat v ruzak.
ne-ne-1.gif

Ne trdim da je to res,mi je pa ful sumljivo.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.912
113
zato pa moraš obvezno napisat da menjave niso možne. če pa se še vedno oglasi kak bedak ki je nepismen, pa ga pelješ na šolanje ene 150km od njegovega doma
smirk-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.912
113
večinoma znajo. sem ravno zdaj 1 teden imel oglas za tel, pa se ni niti en našel.

enkrat pa mi je dvignilo pa sem enemu celo nazaj napisal:

kosek7 to me
show details Feb 4

Reply

lahko greva v zamenjavo za nokio 6630 z mojin doplačilom

Oglas: http://www.bolha.com/oglas2925791

--------
Ta email je namenjen zgolj poizvedovanju o predmetih in oglasih, ki jih oddajo uporabniki Bolhe. Ce menite, da ste prejeli email, ki ne ustreza temu opisu oziroma vam z njim kdo kaj propagira, nam to javite: http://www.bolha.com/mail.php
Reply
Forward
xxx to kosek7
show details Feb 4

Reply

pa pičko mater kaj ste vsi zabiti al samo brat ne znate???????? piše na veliko: MENJAVE NISO MOŽNE!!!!!!!!!!!!!

Reply

ej dragi prijateu nisem pač vido sem sam sliko pogledau ampak se ne obnašaj tako grdo jih je že dosti nastradalo
hysterical-1.gif

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.978
40
48
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
zato pa moraš obvezno napisat da menjave niso možne.

in kaj ti to pomaga, če narode neznajo brati
grin1.gif
...

Po mojih dosedanjih izkusnjah moras napisati zraven se nekaj v stilu:
-ce artikel vidite tukaj, pomeni, da je se na voljo
-ce je artikel v avkciji, pomeni, da se ceno dviguje, ne znizuje
-avkcija deluje znotraj sistema Bolhe in ne preko emaila
grims-1.gif

Verjetno pa bi se se kaj naslo.
smirk-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Zdej pa maš! Pričakuj obisk dveh goril. V glavnem, najebal si ga!
evil.gif

ON: to ni nič takega, to je stanje "naše" Bolhe ... vse skupaj ena revščina ... (pa ne v kešu)

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Eh...ne jezi se.....pač si mu moral reč ,da je za doplačilo cena napisana....pa če ti da še gsm poleg je pa to super.
grin1.gif

B81

22. jul 2007
37.738
11.012
113
hysterical-1.gif

meni je nekdo (mogoče isti) tudi povedal, da jih je že dosti nastradalo...

Odgovor:
Pa kaj je s tabo Presneto, reče se: te bom razbil, dal razbit, te bom povozil, vse kaj drugega ne pa jih je že dosti nastradalo, kaj si 5 let star???
hysterical-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Stisneš gumb delete in je stvar zaključena.
17758-icon_confused.gif

Če imaš napisano, da ne pride v poštev nobena menjava, to ponavadi pomeni, da je osebek funkcionalno nepismen, kar pomeni, da je škoda vsake sekunde časa, da se ubadaš z njim.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
@

Tud sam včasih ne vidim "menjave niso možne" in pošlem mail za menjavo ali "zadnja cena" in zbijam ceno...

Tut meni gredo na korenček ponudbe ko mi piše da ne menjam, ampak moji oglasi večinoma zgledajo;

"Nokia E71, SLO, garancija - BREZ MENJAV"______ 200€ ; kratko in jedernato kaj prodajam in kaj zahtevam + cena

Se ni uletel noben, razen v smislu; vidim da prodajaš e71 bi te zanimal moj e72 s tvojim doplačilom... Taki se dajo prebavit...

Ampak eni imajo tak glupo napisan oglas da se pač spregleda. (brez menjav je v osnovi na koncu besedila)

jello

Guru
22. sep 2008
10.280
3.904
113
Jaz sem jih ignoriral. Ali pobrišeš en mail ali deset, ni bistvene razlike. Tebe pa niti ne razumem najbolj. Kot sem razbral iz odgovora si ga po mailu ozmerjal kot psa, potem pa se čudil ko si dobil nazaj nekaj v istem stilu. Ne štekam.
sprasujem se.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.912
113
tako, zmerjal sem ga kot cucka z iq blizu ledišča, ker je bil to že ene 10ti, ki mi je pisal, kljub napisu MENJAVE NISO MOŽNE! bo zdaj šlo?
na koncu pa se nisem čudil, ampak zjokal od smeha

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Pred kratkim sem mel gor eno stvar za 35€, pa mi en tip spusti signal, ga pokličem nazaj, pa pravi, če se lahko zmeniva za 30€, s tem da mi denar da 18.ega, ko dobi plačo. Po tel. je bil slišati rahlo premaknjen, ampak sem dobil občutek, da bi res prinesel denar, potem mi je še želel pustiti pasoš, dokler ne prinese denarja. Vglavnem semmu reko, da mu šparam zadevo do 18.ega pa ko bo mel pare, naj se oglasi
smile-1.gif

Sicer pa v svojih oglasih itak napišem, da menjava ni možna, pri cenah pa +/- 5-10€ odvisno od cene in resnosti kandidata. Je pa bilo kar nekaj padalcev, ki niso brali do konca, take pač ignoriraš al pa boldaš da menjava ni možna.