N95 - problem s kartico

bord

Zelenc'
25. apr 2008
12
0
1
lp, sem nov na tem forumu in se obračam na vas s prošnjo, da mi probate ugotoviti razlog moje napake :D torej lastim si 1 tedn staro nokio n95, kupljena pri mobitelu, pred 3 dnevi sem nabavil v comtronu za 22€ pomnilniško kartico Transcend 4gb mircoSDHC, in že prvi dan so nastopile težave....

1.ko sem kartico vstavil mi je javlo da je poškodovana, ok sm jo formatiral na fonu pa je delala
2. nasnel sem gor pač garmin in te zadeve,vse delalo ok par ur
3.po parih urah sem hotel instalirat gor TOMTOM-a, in po instalaciji letega, so mi mape na kartici kr zginle, al prostor je še bil kar zaseden, sem pač formatiral kartico in je blo spet ok
4.po novem nalaganju garmina in teh zadev, sem pustil karticu na miru 2 dni, danes pa se peljem domov, testiram garmina, in po cca 45min mi garmin ugasne, in ga ni več moč zagnat, pogledam na kartico in ni več map gor...a prostor še kar zaseden.

zdaj me pa zanima kaj bi lahko bilo narobe?al telefon al kartica?naj še pa povem to, da za vsako ko telefon ugasnem, mi v nadzorniku datotek javi napako :Kartica poškodovana., tak da jo morem vzet iz prižganega telefona, ter jo nazaj vstavit, potem dela...
ampak glede na to da mi je zdaj to drugič naredlo mam pol kufer tega...kartico bom itaq nesel na garancijo, vendar me zanima ali lahko izključim možnost napake telefona?

naj omenim še to, kolega ima enako nokio, in sandisk SDHC kartico, ki mu dela brez problema(nažalost ga pa ni blizu da bi probal njegovo)

lp, bord

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Kolko vidim, zadnji softver od n95 podpira microsdhc kartice do 8 gb.Pišejo pa tudi po forumih, da so problemi s karticami, ki niso od Kngstona ali Sandiska. Ti pa imaš Transcendovo. Verjetno je tukaj problem. Škoda, da nisi kupil navadne microsd.

bord

Zelenc'
25. apr 2008
12
0
1
ja kolega ma sandisk sdhc pa nima problemov...hvala da si mi to povedal, ker sem že mislo samo rečt naj mi jo zamenjajo za drugo enako, ampak bom vzel rajši sandisk pa bomovidli kaj bo.

potemtakem je težko da bi bil telefon kriu?

lp, bord

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Nasvet za vse, ki kupujete kartice: nobena kartica ni tako poceni, da bi se jo splačalo kupiti namesto sandiskove.

bord

Zelenc'
25. apr 2008
12
0
1
na žalost imaš prav...čeprav si nisem mislil da je transcend tak drek od dreka...danes grem v comSHOP v upanju da mi zamenjajo za sandiskovo...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.923
10.651
113
kod Džej-Zija
Veliko sreče. Če se prav spomnim, imajo samo Transcend od kartic.
grin1.gif
Sicer je pa to bolj Nokiin problem, ne Transcendov.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
ene transcend imajo notri sandiskove notri, transcend je takorekoč samo blagovna znamka in to hudičevo kvalitetna....

bord

Zelenc'
25. apr 2008
12
0
1
jah karkoli je, TransCend microSDHC v N95 - NOT GOOD!so mi jo zamenjal, sem vzel neki druzga, in v BB vzeu za 22€ sandiskovo in do sedaj nobene težave z njo...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
do kok podpira tvoja N95, si dal navigacijo gor itd?

uradna spletna stran nokie:

Možnost razširitve pomnilnika: 4 GB pomnilniška kartica miniSD**

LOL ?

Nazadnje urejeno: