Imam eno težavo. Pred kratkim sem si nadgradil operacijski sistem ali karkoli pač je, v novejšo verzijo. Vse lepo in prav. Zažene avtomatsko na novo telefon in potem. Aplikacije, ki sem si jih takrat sam gor naložil, so izginile! Ni več noben nikjer. Sem priklopil telefon potem z računalnikom in mimogrede preveri prostor na kartici. Samo 2gb prostega, aplikacij pa nikjer. Potem sem šel pod Meni/Aplikacije/Nadzornik aplikacij. In potem ... tam notri pa so vse aplikacije, ki sem jih še pred tem imel na telefonu. Vse so Java aplikacije, zato sem hotel izbrisati te aplikacije in jih na novo namestiti, pa ko sem pritisnil izbriši, je napisalo naslednje: Odstranjevanje ni uspelo.
Sem šel potem pod Meni/Orodja/Nadzornik datotek, in sem vse mape preiskal, da bi kje našel te aplikacije in jih izbrisal, pa nikjer ničesar ne najdem.
Če kdor koli kaj ve, kako jih nazaj usposobiti ali jih odstraniti, naj nujno sporoči, ker potrebujem plac. LP.
Sem šel potem pod Meni/Orodja/Nadzornik datotek, in sem vse mape preiskal, da bi kje našel te aplikacije in jih izbrisal, pa nikjer ničesar ne najdem.
Če kdor koli kaj ve, kako jih nazaj usposobiti ali jih odstraniti, naj nujno sporoči, ker potrebujem plac. LP.