N-78 težava z GPS-om

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Pozdravljeni

Včeraj sem zagnal garmina na N78 in nekako ni pa ni hotel povezat na satelite...pa sem poskusil še z Sport trackerjem in tudi ta ni hotel delat normalo.....namreč ob hoji se hitrost ni spremninjala in je bila enih 6km/h....istočasno sem imel svojega E71 prižganega z istimi programi in je deloval povsem normalno.Je pa N78 bil povezan na satelite in je kazalo koordinate samo je zgledalo kot da je bil na pol zmrznjen.

Ima kdo kako idejo kaj nardit....za update ne vem..je pa gsm star 3 mesce.....in garmin je na začetku deloval brez težav.Kako se še da preverit delovanje gps-a?

Aja....načini določanja položaja so 2 in 3 .....Strežniš. podprti GPS in pa Vgrajeni GPS

Hvala

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
supl.nokia.com imas nastimas za server?

Telefon si valda restartal?

Mogoce je resitev v novejsem softwaru...

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Ja tisti supl.nokia.com imam.....oziroma gsm je od punce.

Bom pogledal za novi softwere.....a se da starega ponovno naložit...če bi bla kaka napaka mogoče?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ne, ne mores.. cim das enkrat novega je konec.. No, razen, ce si kak heker, da kako povozis, samo na easy nacin se ne da.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Zgleda da smo rešli zadevo...baterijo ven...na novo prižat...in zdaj dela.

Nisem mislil novejši softwere zamenjat za starega, ampak starega še enkrat naložit ali pa dat novejšega če splooh je.

Hvala za pomoč