mygarmin

gmarko

Pripravnik
5. jul 2009
189
0
16
lp

ker sem garmina registriral na mygarmin strani mi ob kliku na moji zemljevidi da naslednje podatke:

Upravljaj zemljevide

Izberi izdelek:
nüvi® 255W

Serijska številka
xxxxxxxxxxxxx

ID naprave
xxxxxxxxxxxxxxx
Posodobitve zemljevidov, ki so na voljo za to napravo:

Posodobitev ni na voljo

Dodajanje zemljevidov s ključem izdelka/kodo kupona:

Zemljevidi s cestami in stezami Na zemljevidih z vodami
Zemljevidi, ki so namešèeni v tej napravi:

Unlk/Reg Sheet,CNE NT 2010.10
Regija: City Navigator Europe NT 2010.10, Deluxe All Regions, Apr 09
Koda: 7 MESTNA KODA
Koda za odklepanje: 25 MESTNA KODA
Datum odklepanja: June 4, 2009

kaj pomeni kar je napisano pod stavkom Zemljevidi ki so nameščeni v tej napravi, če nekdo razloži.
kaj pa pomeni dodajanje zemljevidov s ključem/kodo izdelka? ker nism ob nakupu dobil nobenih ključev-kod zravn.

hvala

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
1 - to so (je) zemljevid, kateri je nameščen na napravi. Torej je to CNE NT 2010.10 - Evropska karta City Navigator verzija NT 2010.10

2 - v kolikor bi zraven naprave dobil kakšen kupon, kodo, ključ, bi lahko aktiviral dodatne karte. Ker pa sam praviš, da jih nisi dobil, ne moreš kaj vpisovati.

Lp.-

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Pa še to. Če se ti slučajno pobriše karta, si jo lahko enostavno naložiš in odkleneš z 25 mestno kodo ki ti piše.

gmarko

Pripravnik
5. jul 2009
189
0
16
zakaj pa jst nism dobil ob nakupu nobenih kod oz ključev? kupil sem v big bangu...eni vidim da imajo, drugi pa ne?

kupil sem tud AR 2.20..tega sploh ne omenja na mygarmin strani..in tudi tu ni nikjer nobenih kod za odklepanje..

čudno no, da kupim po uradni poti nek izdelek pa ni kod, kjučev..??

kaj pa pomeni datum odklepanja? nekaj sem res skušal preko mygarmin pridobit neke kode za odklep vendar ne vem , če je kaj odklenilo sploh? se da to kako preverit

kam pa una 7 mestna koda paše? kje se jo uporabi,,,za 25 mestno je zakon povedu...kaj pa 7 mestna?

Nazadnje urejeno:

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
7 mestna koda spada zraven CN2010 in se je rabila za odklep CN karte na tvojo napravo.
To je že narejeno in je ne potrebuješ več.

Datum odklepanja je datum, ko je bila karta odklenjena...

25-mestne kode ne rabiš dokler se ne greš raziskovalca in formatiraš in brišeš vse povprek.
Normalni uporabniki ne brišejo tisto kar ne poznajo... Zato pa na my.garmin.com lahko dobiš
25-mestno kodo za odklep CN karte zn ponovno nameščanje na tvojo napravo.

Kodo za AR, če si jo kupil in je naložena na napravo, bi moral dobiti zraven naprave. V kolikor pa je AR na SD kartici,
25-mestne kode ne rabiš, ker je nadgradnja brezplačna in si DLjaš ustrezno verzijo za SD kartico.

AR je izdelek podjetja Navigo sistem iz CRO in ne od Garmina. Zato pa teh kart na my.garmin.com ne boš lvidel.
Nadgradnjo za AR poiščeš na www.navigo-sistem.hr Trenutno je verzija 2.30.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Kodo za AR, če imaš CD verzijo ti pošljejo, ko odkleneš karto na njihovi strani. Za SD verzijo, pa ti je že predhodnik povedal.

gmarko

Pripravnik
5. jul 2009
189
0
16
ker jest sm si oboje že posodbu CN(2010.1), mislim da sm tole prek webupeterja in AR ( 2.30) tole pa prek hrvaške strani ja.. Torej pri AR posodobitvah ker je ta na sd kartici ne rabm nobenih kod, pač downloadam ko pride nova verziija in to je to...Ko pa bo prišel novi CN bom spet potreboval to isto 25 mestno kodo, al morem met novo?

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Emm.. Kare preko WebUpdate NE moreš posodobit.

Ko bo nova EU karta, boš kupil nadgradnjo katera stane 80€.
Lahko pa se odločiš za nüMaps Lifetime za 120€ in imaš vse nadgradnje dokler ti bo naprava delovala.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Ko bo prišel novi CN boš potreboval novo kodo. Zato jaz vsakemu svetujem, da si kupi za 112€ (mimovrste.com) Nümaps Lifetime in imaš brezplačne nadgradnje za CN do konca življenske dobe naprave.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Potem pa ne rabiš nobenih kod. Pri nadgradnji samo pazi, da si dol potegneš SD verzijo in jo prekopiraš v napravo.

gmarko

Pripravnik
5. jul 2009
189
0
16
samo skpiram a ne, ničesar ne brišem? ...sej pri Cn je isto, samo skopiram?

gmarko

Pripravnik
5. jul 2009
189
0
16
ma CN sm posodobu prej brez mapsourca, edin če mi je pustil posodobit sam enkrat, od zdej naprej pa je drgač, se spomnim sm webupdater zalaufal, pa sm poleg voice še to dobil..