Glede sedanjih razmer pa - Le totalni umski omejenci ne poznajo očitne razlike med Muslimanko z rjuho čez glavo in teroristom z eksplozivom okoli pasu.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Sicer če vprašaš mene, naj vsa verstva spokajno na kompost zgodovine...
Nisem še slišal, da bi oni ustanavljali ISIS style državo, talcev rezali glave, dajali fatve, ženske polivali s kislinami in podobne neumnosti.Citat:
So ameriški krščanski rednecki slabša sodrga od njih.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Kateri pa je navaden islam? Če tisti kot v bih ali pri nas, potem je dokaj ok. So ameriški krščanski rednecki slabša sodrga od njih.
Sicer če vprašaš mene, naj vsa verstva spokajno na kompost zgodovine...
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
jest5
Nisem še slišal, da bi oni ustanavljali ISIS style državo, talcev rezali glave, dajali fatve, ženske polivali s kislinami in podobne neumnosti.Citat:
So ameriški krščanski rednecki slabša sodrga od njih.
Sprijazni se, islam je 500 let za časom.
.
Citat:
...pustimo ob strani IS, če lahko. Se ti vseeno zdi "navaden" islam zdrav...
Dej no dej. Pol lahko začneš tudi s pritožbami: moj tip je čefur, moj tip je pijanc, moj tip je...Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Pojdi brat na MON tožbe mladenk v stilu "moj fant je musliman". Pripadniki te vere so totalno neprilagodljivi, pa da ga jebeš. Med katoliki so na srečo redki fanatiki ala 2xHeilHitler.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
LOL, črn neonacist.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
LOL, črn neonacist.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Tega se tudi jaz bojim, da se bo zdaj svet malce distanciral od globalizacije, države se znajo zapirat, potem pa imaš še na drugi strani putina in zna se zgodit kako resno sranje...