Muslimani in Islam - napake

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Ni problema. Ker smo v demokraciji imaš pravico biti zaplankan
wink-1.gif
(doker ne boš s tem najedal drugim)

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.294
7.058
113
Dobro. Ampak...pustimo ob strani IS, če lahko. Se ti vseeno zdi "navaden" islam zdrav za razvoj družbe? Njihov odnos do žensk se mi zdi za bruhat in ne sodi v 21. stoletje "razvitega sveta".

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Kateri pa je navaden islam? Če tisti kot v bih ali pri nas, potem je dokaj ok. So ameriški krščanski rednecki slabša sodrga od njih.

Sicer če vprašaš mene, naj vsa verstva spokajno na kompost zgodovine...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.433
5.661
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:

Sem sam istega mnenja...sam potem bo s5 wild wild west...

Bo patriot lokalce prepriceval v vero o Francu Rozmanu Stanetu...

Turbobitch o tem da smo vsi enaki...enako bogati...sposobni...

8888 o nekom nad nami...

Jst pravm verjemi v 10 bozjih zapovedi pa je...so unisex in evergreen
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.294
7.058
113
Tega se tudi jaz bojim, da se bo zdaj svet malce distanciral od globalizacije, države se znajo zapirat, potem pa imaš še na drugi strani putina in zna se zgodit kako resno sranje...

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.947
6.021
113
Islam sam kot religija je napaka, tako kot vsa ostala verovanja.

jest5
Citat:

So ameriški krščanski rednecki slabša sodrga od njih.
Nisem še slišal, da bi oni ustanavljali ISIS style državo, talcev rezali glave, dajali fatve, ženske polivali s kislinami in podobne neumnosti.
Sprijazni se, islam je 500 let za časom.

Muslimani so pridni samo v diktaturi, saj imajo popolnoma zgrešeno predstavo, kaj je demokracija.
Imaš šolske primere v Libiji, Iraku in Siriji.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.433
5.661
113
Ne bom pozabil reklame na Discovery channel-u....pac ko so mel neke apokalipticne serije...

ZID na EU-Turski meji okol 2020...

Kaj bo v Sredozemlju....minska polja pa torpedni colni da bomo potapljal begunce pred Ita-Spansko mejo...

Edit: zid ne meja na EU-Turski...

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Kateri pa je navaden islam? Če tisti kot v bih ali pri nas, potem je dokaj ok. So ameriški krščanski rednecki slabša sodrga od njih.

Pojdi brat na MON tožbe mladenk v stilu "moj fant je musliman". Pripadniki te vere so totalno neprilagodljivi, pa da ga jebeš. Med katoliki so na srečo redki fanatiki ala 2xHeilHitler.

Sicer je pa muslimane Zahod izkoriščal v svoje namene že v srednjem veku. Tudi papeži. Zato pa "rešitelj Dunaja" še sedaj ni proglašen za svetnika, ker je imel mutne posle.
evil.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
kzs

pomoje je s človekom ki včasih spoštuje ostale ljudi predvsem enake veroizpovedi samo zato ker tako piše v eni knjigici pravljic nekaj hudo narobe in sodi na smetišče zgodovine.
mislim da je tisto da ne stori drgemu česar nočeš da bi drugi storili tebi čisto dobro navodilo za vse ljudi in ne rabimo še dodatnih knjigic. pa pustimo sedaj pshično zablojene, taki so bili vedno na svetu...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
jest5
Citat:

So ameriški krščanski rednecki slabša sodrga od njih.
Nisem še slišal, da bi oni ustanavljali ISIS style državo, talcev rezali glave, dajali fatve, ženske polivali s kislinami in podobne neumnosti.
Sprijazni se, islam je 500 let za časom.
.

Se lahko držiš rdeče niti?
confused-1.gif

Ker odgovarjal sem na:
Citat:
...pustimo ob strani IS, če lahko. Se ti vseeno zdi "navaden" islam zdrav...

Btw, rednecki in krščanske milice imajo za seboj kar nekaj "lepih" podvigov. Trenutno imajo " fatvo " na Obamo
evil.gif
. Ja, so večji bedaki, kot muslimani pri nas.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Pojdi brat na MON tožbe mladenk v stilu "moj fant je musliman". Pripadniki te vere so totalno neprilagodljivi, pa da ga jebeš. Med katoliki so na srečo redki fanatiki ala 2xHeilHitler.
Dej no dej. Pol lahko začneš tudi s pritožbami: moj tip je čefur, moj tip je pijanc, moj tip je...

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.048
6.235
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Tega se tudi jaz bojim, da se bo zdaj svet malce distanciral od globalizacije, države se znajo zapirat, potem pa imaš še na drugi strani putina in zna se zgodit kako resno sranje...

Putin bi še danes konja jahal po tundri, če ga ZDA nebi prcale... Ni Putin taki bad guy kot si ga eni predstavljate.

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.294
7.058
113
Ne, sploh ne, v KGB je bil zaposlen zaradi pozitivne persone in ker je nasmejal sodelavce.