Musarjeva!

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
473
-967
28
No, pa prosim podaj svoje kristalno jasno mnenje, kdo je kriv.
Hvala.
Ah daj no, sedaj ga pa že poznaš. Njemu je bilo že itak vse jasno, kdo je bil, kdo bo,... kriv. Pravzaprav mu je bilo vse jasno že pred nesrečo:bonk:
Tipičen policija ali kaj je že bil ali za kaj se tukaj gor duva da je-------bil:valjamse:
Z garfildom stručkota. Men samo ni jasno zakaj se taki stručkoti oglašajo samo na alterju. No ja saj ne vemo lahko se še kje drugje:bonk:
Mogoče na 24kur pika com :valjamse:
Najbolj žalostno pa je ker nekateri mislijo, da so vsevedi, eni vsaj vemo da je joke.

piagolo

Guru
22. nov 2009
8.736
4.883
113
Vrstni red krivcev je tak:
-upravielj rumenih utripajočih luči
-voznik, ki je vozil po levem pasu, celo zaviral in se ni pravočasno umaknili konvoju
- Koprski policisti, ki niso nadrejenega povprašali kako ukrepati
Najstrožja kazen za vse, brez možnosti pomilostitve.

sad

Guru
24. avg 2007
23.524
12.394
113
Ah daj no, sedaj ga pa že poznaš. Njemu je bilo že itak vse jasno, kdo je bil, kdo bo,... kriv. Pravzaprav mu je bilo vse jasno že pred nesrečo:bonk:
Tipičen policija ali kaj je že bil ali za kaj se tukaj gor duva da je-------bil:valjamse:
Z garfildom stručkota. Men samo ni jasno zakaj se taki stručkoti oglašajo samo na alterju. No ja saj ne vemo lahko se še kje drugje:bonk:
Mogoče na 24kur pika com :valjamse:
Najbolj žalostno pa je ker nekateri mislijo, da so vsevedi, eni vsaj vemo da je joke.
Putimo cinizem ob strani.
Mene resno zanima, kdo je po njegovem strokovnem mnenju kriv.

tomi

Guru
1. sep 2007
20.167
11.621
113
MB
Vrstni red krivcev je tak:
-upravielj rumenih utripajočih luči
-voznik, ki je vozil po levem pasu, celo zaviral in se ni pravočasno umaknili konvoju
- Koprski policisti, ki niso nadrejenega povprašali kako ukrepati
Najstrožja kazen za vse, brez možnosti pomilostitve.
No no, kriva je vlada janeza janse, al pa zidi!

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

sad

Guru
24. avg 2007
23.524
12.394
113
Kam še greš lahko navzdol od navadnih prometnikov, ki so obravnavali prometno nesrečo?
To je ja že jasno, da so oni krivi.

erikson

Guru
25. avg 2007
26.259
9.423
113
Musarjevo, nekdanjo novinarko, zanima, kje so Avstrijci dobili podatke o njeni prijateljici. V svojo zgodbo očitno želi vplesti, koga pa drugega, Izrael.

Vprašanja novinarja, ki so odprla vprašanje izvora njegovih informacij, njihovega morebitnega nedovoljenega pridobivanja ter morebitnega tujega vplivanja na institucije in demokratične procese v Republiki Sloveniji, pa lahko medija, ki sta jih postavila, razkrijeta sama in ju k temu tudi pozivam.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.455
11.343
113
No, pa prosim podaj svoje kristalno jasno mnenje, kdo je kriv.
Hvala.
Sem ga v eni od tem ze, kak dan po nesreci.

Samo zate: kriv je voznik mercedesa V, ki se je zaletel v rit vozilu pred seboj. Da bo kriv ce se kaj takega zgodi ve od prvega dneva ko opravlja svojo sluzbo. Enako bi bil kriv voznik resilca ali kateregakoli drugega vozila na nujni voznji. Ravno zato ker je ze od zacetka on kriv, so o nesreci obvestili posebni oddelek SDT, ki je tudi prevzel obravnavo suma storitve kaznivega dejanja.

Od prve ure po nesreci ni nikjer nihce napisal da je ali bo kriv kdorkoli drug.

• Všeč mi je
Reactions: sad

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.515
3.232
113
Nihče ravno ne. Pejt par strani nazaj po tej temi kjer Garfildd piše, da je voznik Kie sokriv za nesrečo.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
8.218
1.719
113
evo je nekdo dal na yt

se da precej bolj natancno dolociti hitrost v kolikor je video nespremenjen

samo meni se ne da.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
8.218
1.719
113
To kar je bil moj prvi komentar na videoposnetek.
Audi celi cas zavira. A mercedes kar dalje divja...

In se rdeci ritopik od predpisanih 33m+ ima koliko ? max 8-10.

Si kratkomalo zasluzi kaksnega pol leta prepovedi voznje in obvezne tecaje.

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.515
3.232
113
Črni je Kia. Sta pa oba tujca (Kia menda DE, za rdečega se samo vidi, da ni slo tablica), tako da ne vem kašne tečaje bi jim dal.