Musarjeva!

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.994
-8.339
113
Dobro so zadeli, je bil rešilec takoj tam.
Sicer pa debilna vožnja.
A je tisti civilist, ki se ni umaknil, že v zaporu?
Tisti civilist, ni čisto nič kriv.
Kriva sta oba voznika varnostnika.
Objestna vožnja, prehitra vožnja, izsiljevanje, povzročitev nesreče.

Res da zakon dovoljuje voznikom varovanih oseb kršrnje predpisov, vendar pod pogojem, da ne ogrožajo varnosti ali povzročajo nesrečo.
V trenutku, ko je prišlo do nesreče, sta voznika varnostnika izgubila vse privilegije - v primeru nesreče za njiju ne velja več, da smeta vozit prehitro, da smeta izsiljevat, da nimata dovolj velike varnostne razdalje...

sad

Guru
24. avg 2007
23.501
12.347
113
Seveda.
Dobro nakladaš.

Kakorkoli, upam da so se babnice naučile vsaj to, da je fajn biti pripet. Musarca bi pa morala biti na neplačani bolniški.

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.224
9.446
113
Tipičen zasanjani voznik na prehitevalnem pasu proti objestni vožnji ns nivoju romuna z 9 let staro nemško premijo.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
8.211
1.718
113
glede na to da ima audi spredaj konstantno prizgano zavorno mercedes zadaj pa se le zadnji hip...

Pa glede na to da so se ostali vozili 60km/h predsednica in njeno spremstvo pa je priletelo z 100km/h+ v gost promet ?
Ne vem no saj se ostali ne morejo teleportirati z ceste.
Poleg tega da vecino panika zgrabi pa stisnejo po zavori...

Ne da se mi iskati pravil teh voznikov. bo kdo drug povedal.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
51.322
8.954
113
pri taščici
glede na to da ima audi spredaj konstantno prizgano zavorno mercedes zadaj pa se le zadnji hip...

Pa glede na to da so se ostali vozili 60km/h predsednica in njeno spremstvo pa je priletelo z 100km/h+ v gost promet ?
Ne vem no saj se ostali ne morejo teleportirati z ceste.
Poleg tega da vecino panika zgrabi pa stisnejo po zavori...

Ne da se mi iskati pravil teh voznikov. bo kdo drug povedal.
Kot vem imajo pravico te zrinit s ceste ce se ne umaknes. Ampak ti morajo dati cas in možnost da se umaknes.
To velja pri spremstvu politikov kjer je nekaj 10 vozil v spremstvu.
Pri takem vsakodnevnih privat voznjah pa se to ne dogaja. Ker bi bola hitro brez spremstva in brez tudi svojega avta

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

erikson

Guru
25. avg 2007
26.230
9.405
113
musar nesreca slikice.png

Meni se zdi, da je to vozilo, ki se je prvo umaknilo na vozni pas, tudi malo pospešilo (da bi se hitreje umaknilo zamudnikom v Komendo), tako da se sprednje vozilo ni moglo varno umakniti na desno.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
15.098
9.228
113
Tole je meni izgledalo kot kretensko izsiljevanje. Vem da imajo protokolarna vozila prednost, samo mater, a trohico zdrave pameti pa več ne premoremo... saj se lepo vidi, da se je vozilo spredaj probalo umaknit. Res je težko 4 sekunde počakat, da se tak manever varno izvede, saj nismo v vojni, da bi se babnci mudilo stisnit rdeči knofek...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
51.322
8.954
113
pri taščici
V cem je sploh fora tega Golobovega manevriranja z varnostniki (UVZ).
Razen to da naj bi ored leti sebi zrihtal "svoje" varnostnike ker policajem iz UVZ ni zaupal ...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
51.322
8.954
113
pri taščici
Poglej priponko 108188
Meni se zdi, da je to vozilo, ki se je prvo umaknilo na vozni pas, tudi malo pospešilo (da bi se hitreje umaknilo zamudnikom v Komendo), tako da se sprednje vozilo ni moglo varno umakniti na desno.
Vozilo pred resilcemima vseskozi zavorno luc prižgano , tako da pospešilo ni.
Se je pa ta na levi "usral" kamikaz za seboj in je sel po bremzi namesto po gasu.
S tem je se dodatno znizal hitrost, kar je se povecalo razliko v hitrosti in so bili varnostniki se prej v njegovi riti. Oziroma verjetno ne bi bili ce bi sel po gasu,
Dejansko samo na prvi sliki ne drzi zavore, pelje po črti. Potem pa skozi drzi zavoro in pelje enako po črti. Ceprav je ze na prvi sliki dejansko mimo avta in bi lahko sel desno