Musarjeva!

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.124
9.272
113
Vadime Vadime, kako smo prozorni. Prva je oseba varovana po 2. stopnji 24 ur, tudi v svojem prostem času, drugo pa oseba, ki ima kar dve službeni vozili, v enem je šofer, drug je pa mal za privat. Če bi se Cikler Kralj odpovedal šoferju s tem njegovim Wagnom ne bi blo nič narobe, če seveda plača boniteto. Če bi šlo v prvem primeru za vašega bi bil tiho kot ritka. Misliš da se pa z Janezom nikol nihče ne pelje? Seveda se in prav je tako, ker drugače bi bila to zelo osamljena funkcija.
Druga stvar je pa tuškanje in prikrivanje resnice.

Za njegovo predhodnico z dvema avtoma in sofinancirano barko si se kaj vžigal? :evil:

PS: itak plačuje 700€ mesečno za uporabo avta v privat namene, tako da ni đabe avto dobil, kot sedaj krulijo levaki.

Komedija je vžiganje Sukićke na profilu stranke, a Lukec je pa Audija A6 imel pa še flet v Ljubljani :bonk:

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.840
11.316
113
Za njegovo predhodnico z dvema avtoma in sofinancirano barko si se kaj vžigal? :evil:

PS: itak plačuje 700€ mesečno za uporabo avta v privat namene, tako da ni đabe avto dobil, kot sedaj krulijo levaki.

Komedija je vžiganje Sukićke na profilu stranke, a Lukec je pa Audija A6 imel pa še flet v Ljubljani :bonk:
Baje so tile boljši od prejšnjih al kako? Al bomo whatabautizme sral cela štiri leta, matey, kje si ko te rabimo. Sicer se pa jest glede avteka od Ciglar Kralja nisem vžgal, celo napisal sem, da s službenim avtom v privat namene ni nič narobe, če se plača boniteta. Men greš na jetra s primerjavo z varovano osebo, kot bi primerjal avokado s krompirjem. Bo šlo zdaj, al mi boš še Asto naprej zabrisal?

PS: Sukićka je pa tragikomedija vsakič ko usta odpre, kaj ma to z mano mi ni jasno.

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.124
9.272
113
Če ne kapiraš, moj originalni post je bil satiričen. Potem pa si se nekaj vžgal od varovanih oseb.

Saj lahko sam probaš okoli voziti kolege s službenim Berlingotom, pa glej kaj bo, če šef to izve. Da voziš prijateljice na neki nujni službeni vožnji iz morčka na PR dogodek je dokaj nehigienska praksa.

1785931909659.png

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: Ytbnd in erikson

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.840
11.316
113
Če ne kapiraš, moj originalni post je bil satiričen. Potem pa si se nekaj vžgal od varovanih oseb.

Saj lahko sam probaš okoli voziti kolege s službenim Berlingotom, pa glej kaj bo, če šef to izve. Da voziš prijateljice na neki nujni službeni vožnji iz morčka na PR dogodek je dokaj nehigienska praksa.

Poglej priponko 107515
A to je zdej satira al resno primerjaš službenga Berlingota z osebo varovano po 2. stopnji? Sam vprašam.

erikson

Guru
25. avg 2007
26.025
9.314
113
Nekdanji direktor SOVE je našel še nekaj varnostnih težav in tveganj v varovanju predsednice.