MUMYO - dodatek k prehrani

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.144
4.126
113
Jst tudi kupujem v LEKARNI glicerin (ki je BTW zelo drag, v merkurju ga dobiš 5x ceneje) za mazanje gumjastih tesnil ... pa mi zato avto nič bolj zdravo ne deluje!
confused-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.084
-8.781
113
Ja kaj ne vidiš, kaj se nekaterim podi po glavi? Če je to v LEKARNI, mora pa sigurno biti ultra, full, ekstra zdrava in enkratna stvar
hysterical-1.gif

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
No, no, ne takoj napadati
smile-1.gif

Zakaj sem odprla to temo? Ker sem bila prepričana, da je zopet tole popolna nategavščina in da se prodaja kup zemlje stisnjene v eno tabletko.
Se popolnoma strinjam, da vse kar prodajajo v naših lekarnah NIKAKOR ni (citiram) ultra, full, ekstra zdrava in enkratna stvar.
Sigurno pa v tem primeru tole le ni neka škodljiva, nepreverjena, nategancija. Zato sem pripisala tole o Lekarnah.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.084
-8.781
113
Da ni preterano škodljivo, s tem bi se strinjal.
Da ni nategancija, pa ne bi bil tako zelo prepirčan
grims-1.gif
Pač dodatek, kot morje ostalih. Nič posebnega.

shime

Zelenc'
10. jun 2011
1
0
1
Definitivno se strinjam z novinarko!
Da postavijo in začnejo tržiti dopolnilo v lekarnah je verjetno potrebno kar nekaj papirologije in preverjanja! Sicer pa sem jaz kupil tako Mumie tablete, kot Mumie mazilo (po nasvetu Dr Todoroviæa iz Kliničnega sanatorija v Ljubljani) preko spletne trgovine www.mumie.si in moram priznati, da mi je pri krčnih žilah izredno pomagalo! Kako pomaga pri drugih zadevah, ne vem! A ja, cena je bila čisto drugačna kot jo omenjate.
aplauz.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.084
-8.781
113
Citat:
Da postavijo in začnejo tržiti dopolnilo v lekarnah je verjetno potrebno kar nekaj papirologije in preverjanja
V bistvu nič. Če se lekarni zdi, da bo imela od tega profit, bo tržila, drugače pač ne. Za dopolnila praktično ni kakšnih pametnih pravil(ok, zaželjeno je, da niso strupena
evil.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
No, no, ne takoj napadati
smile-1.gif

Zakaj sem odprla to temo? Ker sem bila prepričana, da je zopet tole popolna nategavščina in da se prodaja kup zemlje stisnjene v eno tabletko.
Se popolnoma strinjam, da vse kar prodajajo v naših lekarnah NIKAKOR ni (citiram) ultra, full, ekstra zdrava in enkratna stvar.
Sigurno pa v tem primeru tole le ni neka škodljiva, nepreverjena, nategancija. Zato sem pripisala tole o Lekarnah.

Ni rečeno da je nateg, sem ti dal link kjer si lahko bolj podrobno prebereš o tem izdelku in sama presodiš
smile-1.gif

Ali pa probaj in nam poročaj.

konec koncev se tudi v uradni medicini uporabljajo zdravila ali pripravki iz rastlin (recimo alg je veliko).

LP