Multimedia z navigacijo

freshman

Zelenc'
1. mar 2012
3
0
1
Pozdravljeni

Razmišljam o nakupu avtoradia oziroma multimedijske naprave z vgrajeno navigacijo. Gledal sem Alpine INE-S900R LINK .
Ali ima kdo izkušnje z njim ?
Ali ima navigiranje v slovenskem jeziku ?
Ali morda kdo pozna kakšen drug sistem v velikosti 2 DIN z vsaj šest colskim zaslonom ?

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
kolikor jaz vem je "world" različica brez navigacije... je pa zanimiva cena
smile-1.gif

freshman

Zelenc'
1. mar 2012
3
0
1
Ja hvala za odgovore .
Ali res nihče ne pozna omenjenega Alpine-a ?
Gledam naprave tja do 1000€.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Pokliči oziroma pojdi do "avtoakustike" v BTC, zraven gamacentra. Tam dela Primož ( lahko da ne več....) pa ti bo povedal kako in kaj. Človek je zmontirak že toliko radijev, GPSov, 2DIN radijev, da glava boli...
smile-1.gif

Jamaican_Lion

Fizikalc
24. nov 2011
332
183
43
Kingston town
OMFG kera angleščina v opisu
http://www.erisin.com/erisin-e...tml?cPath=13_38

This unit is the latest Design and has built in the most popular and super strong function: HD Digital Touch Screen, fast response speed, Dual Zone, Copy CD, Slide Menu, 3D Rotating Screen Menu, Picture in Picture, DVB-T (MPEG-2), GPS, Bluetooth PiP, IPOD and so on, just try it !

Also please note it has Multi-language' initial Menu, English/French/German/Italian/Spanish/Turkish/Arabic/Russian/Japanese/Chinese, you can check, now most DVD Player on the market just has English initial Menu, Multi-language' Menu just for GPS and DVD, right? now our this DVD has all Menus with Multi-language Choice. Do not hesitate!

hysterical-1.gif

In že zato ne bi nikoli kupu tega sranja. Dam rajši 200 evrov več za originalno.

Nazadnje urejeno:

cardvd

Zelenc'
3. nov 2012
1
0
1
debelo in drobno avto dvd predvajalnik, dobavo nizko ceno in visoko kakovost avto DVD predvajalnik z GPS Radio Bluetooth etc TV z seicane - Professional Car Electronics dobavitelja.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Zvok bo ziher v buli, ostalo je potem itak brezveze če je ok ali ni. Kakšno zadevo od JVC-ja, Pioneerja že dobiš za tak denar, moj sicer nima BT in je v menijih malo počasen, zvok pa se mi bolj dopade kot npr. Pioneer, sploh pa je vsaj 2 klasi nad temi kitajci.