Multifunkcijski laserski tiskalnik

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Le sporoči kako je šlo
zmaga.gif

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Le sporoči kako je šlo
zmaga.gif

Evo, priklopil danes. Na hitro sem natisnil nekaj strani in dela bp (samo hitrost bom ocenil po tem, ko dam v tisk nekaj deset strani skupaj, danes ni bilo časa).

Sem pa potestiral še skener in mi nekaj ne gre skupaj. Namreč optika leti čez list samo nekaj sekund, potem pa program (pač to kar imajo Windowsi vgrajeno) dela celo minuto, da dobim slikco. Poskusil sem tudi na xp-jih in je isto... Buuu.

Koliko barve porabi pa javim, ko bo šlo skozi kakšnih dvesto listov
smile-1.gif
.

Jernej

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
iščem kakšno cenejšo varianto

nacenejs (vsaj nakup bo lexmark), pol bo pa veselo
wink-1.gif

lexmark 150€ (X203n)

preden karkoli kupis preveri koliko te pride potrosni material in kaj dejansko rabis.... poceni v startu te bo zelo hitro drago stalo
crazy1.gif

ce rabis nekaj za 10 kopij na mesec kupis najcenejso varianto

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:

Težava je v tem, da skoraj ni več naprave, ki bi ob nakupu imela polne tonerje in si hitro (prehitro) postavljen pred kruto dejstvo.

Jernej

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.555
1.157
113
Katera pa je od brizgalnih dobra? Pa da so kartuše ugodne? Uporablja se bolj poredko, tako da ne potrebujem neke ekstra kvalitete...

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:

Težava je v tem, da skoraj ni več naprave, ki bi ob nakupu imela polne tonerje in si hitro (prehitro) postavljen pred kruto dejstvo.

Jernej
Zato nikoli ne gledaš kateri tiskalnik bi kupil ampak iščeš katera črnila/tonerje boš uporabljal in glede na to iščeš v katero mašino paše in katera tebi čimbolj ustreza.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:

Jernej
Zato nikoli ne gledaš kateri tiskalnik bi kupil ampak iščeš katera črnila/tonerje boš uporabljal in glede na to iščeš v katero mašino paše in katera tebi čimbolj ustreza.

To ti ne pomaga dosti, ker so vsi proizvajalci prebrisani bolj kot mi in redno menjajo obliko tonerjev
wink-1.gif
. Aja, smo pristali ne Ineo +25, zaenkrat dela bp, tonerji se še dobro držijo.

Jernej