Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
pa ne pozabi poceni kompatibilne kartuše![]()
ja pod 1eur na kos![]()
Na spletu je ni.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Jest:
Vaša cena: 82,31 €
Spletna cena: 83,90 €
Dobavljivost: Na zalogi
Popusti se vam bodo aktivirali po osvežitvah, ki se aktivirajo vsako uro.
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Super samo škoda, ker je odurna poštnina višja od cene kartuš....
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Na spletu je ni.
Igi: že imaš kartuše za evro? Si že kaj natisnil. V neki drugi temi si napisal cifro 45000 kopij, kar se mi zdi neverjetno....? Takrat sem našel ceno za originale za okoli 13€, za sorazmerno malo strani. Sicer je evro čisto druga cena, vendar...
Moram tisti link od berota pogledat na pc. Opera mini mi kaže drugace kot piše matofill.
Citat:
Uporabnik p4pe pravi:
Tolk govorite okoli teh printerjev, da sem moral kar MG5350 kaufnt.![]()
Doma ga sicer še nikoli nisem imel, ker imamo v firmi okoli 15 različnih printerjev in mi gredo rahlo na k.... kdaj pa kdaj. Posledično zaradi tega nisem nikoli hotel doma imeti printerja.![]()
Sicer ga doma prav veliko ne rabim, ampak za sem pa ke pa prav pride, da se mi ni treba vsakič ko se kaj nujno rabi v firmo peljat.
No zdej me pa zanima, če kdo ve iz izkušenj, koliko hitro se barve zasušijo pri tem printerju, če ga malo ali dalj časa ne uporabljaš?![]()
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik p4pe pravi:
Tolk govorite okoli teh printerjev, da sem moral kar MG5350 kaufnt.![]()
Doma ga sicer še nikoli nisem imel, ker imamo v firmi okoli 15 različnih printerjev in mi gredo rahlo na k.... kdaj pa kdaj. Posledično zaradi tega nisem nikoli hotel doma imeti printerja.![]()
Sicer ga doma prav veliko ne rabim, ampak za sem pa ke pa prav pride, da se mi ni treba vsakič ko se kaj nujno rabi v firmo peljat.
No zdej me pa zanima, če kdo ve iz izkušenj, koliko hitro se barve zasušijo pri tem printerju, če ga malo ali dalj časa ne uporabljaš?![]()
z original kartušami in barvami, ki sem jih nalival v kartuše nisem imel nikoli težav s sušenjem. Pa je lahko stalo tudi po 2 meseca! Kaj bo s temi pocenskimi kartušami pa še ne vem!
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Jest:
Vaša cena: 82,31 €
Spletna cena: 83,90 €
Dobavljivost: Na zalogi
Popusti se vam bodo aktivirali po osvežitvah, ki se aktivirajo vsako uro.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
na mimovrste se moraš isto registrirati mar ne? je to edini izgovor sedaj?
je velik namig, da je cena, na bannerju pod točko 5.
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Kje Mariboru ali na Ptuju kupiti MG5350, pa da je na zalogi?