Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
pa ne pozabi poceni kompatibilne kartuše
ja pod 1eur na kos
Na spletu je ni.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Jest:
Vaša cena: 82,31 €
Spletna cena: 83,90 €
Dobavljivost: Na zalogi
Popusti se vam bodo aktivirali po osvežitvah, ki se aktivirajo vsako uro.
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Super samo škoda, ker je odurna poštnina višja od cene kartuš....
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Na spletu je ni.
Igi: že imaš kartuše za evro? Si že kaj natisnil. V neki drugi temi si napisal cifro 45000 kopij, kar se mi zdi neverjetno....? Takrat sem našel ceno za originale za okoli 13€, za sorazmerno malo strani. Sicer je evro čisto druga cena, vendar...
Moram tisti link od berota pogledat na pc. Opera mini mi kaže drugace kot piše matofill.
Citat:
Uporabnik p4pe pravi:
Tolk govorite okoli teh printerjev, da sem moral kar MG5350 kaufnt.
Doma ga sicer še nikoli nisem imel, ker imamo v firmi okoli 15 različnih printerjev in mi gredo rahlo na k.... kdaj pa kdaj. Posledično zaradi tega nisem nikoli hotel doma imeti printerja.
Sicer ga doma prav veliko ne rabim, ampak za sem pa ke pa prav pride, da se mi ni treba vsakič ko se kaj nujno rabi v firmo peljat.
No zdej me pa zanima, če kdo ve iz izkušenj, koliko hitro se barve zasušijo pri tem printerju, če ga malo ali dalj časa ne uporabljaš?
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik p4pe pravi:
Tolk govorite okoli teh printerjev, da sem moral kar MG5350 kaufnt.
Doma ga sicer še nikoli nisem imel, ker imamo v firmi okoli 15 različnih printerjev in mi gredo rahlo na k.... kdaj pa kdaj. Posledično zaradi tega nisem nikoli hotel doma imeti printerja.
Sicer ga doma prav veliko ne rabim, ampak za sem pa ke pa prav pride, da se mi ni treba vsakič ko se kaj nujno rabi v firmo peljat.
No zdej me pa zanima, če kdo ve iz izkušenj, koliko hitro se barve zasušijo pri tem printerju, če ga malo ali dalj časa ne uporabljaš?
z original kartušami in barvami, ki sem jih nalival v kartuše nisem imel nikoli težav s sušenjem. Pa je lahko stalo tudi po 2 meseca! Kaj bo s temi pocenskimi kartušami pa še ne vem!
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Jest:
Vaša cena: 82,31 €
Spletna cena: 83,90 €
Dobavljivost: Na zalogi
Popusti se vam bodo aktivirali po osvežitvah, ki se aktivirajo vsako uro.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
na mimovrste se moraš isto registrirati mar ne? je to edini izgovor sedaj?
je velik namig, da je cena, na bannerju pod točko 5.
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Kje Mariboru ali na Ptuju kupiti MG5350, pa da je na zalogi?