Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Ma dajte iskat neke zarote spetIz frame-by-frame posnetkov se lepo vidi, da je Phelps naredil še en polovični zamah in se dotaknil merilne naprave iz zamaha. Srb je pač hotel "zdrset" do cilja in se je pač zajebal... Naj se Srbi sprijaznijo, da so pač drugi. Še vedno je rezultat vrhunski in letos Phelpsa premagat je bilo praktično nemogoče.
Sicer pe nevem kaj naj bi bilo pri Phelpsu tako zelo sumljivega... sam je zahteval dodatna testiranja, da ne bo folk spet koval zgodb o dopingu (kar pa očitno še vedno počnete). Zdaj je za njegovih 8 kolajn celo zaslužna naveza s firmo za merilne naprave
Model je pač za razred boljši od konkurence. Nekaj pri temu ima verjetno tudi nestandardna dolžina rok in stopal in neskladje nog in trupa ampak še vedno si zasluži vse pohvale.
Ja, seveda. In program je bil slučajno napisan njemu na roko?
Vsaj dve zlati sta sumljivi, če že vse drugo ni.
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Slike so ze kar nekaj casa zunaj...
http://sportsillustrated.cnn.com/multimedia/photo_gallery/0808/oly.phelps.sequence/content.1.html
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
A boš zdej začel bluzit, da je bilo tud tistih 7 svetovnih rekordov zrežiranih
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Pa kdo je plaval slabo v štafetigovoriš na pamet kar si videl po tv. Poglej si tezultate in pol pametuj. Če smo pametni kje je Bernard zgubil, je bilo to na predaji. Lezak ga je lpo nesel.
Če upoštevaš kakšno ma rekacijo Bernard na solo plavanju, je v štafeti plaval lih toliko, kot je pol plaval ko je zrušil WR..
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Daj umiri se malo. Nihče se mi ne smili. Na bruhanje mi gre to režiranje športnih tekmovanj po željah kapitala.
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Pa kdo je plaval slabo v štafetigovoriš na pamet kar si videl po tv. Poglej si tezultate in pol pametuj. Če smo pametni kje je Bernard zgubil, je bilo to na predaji. Lezak ga je lpo nesel.
Če upoštevaš kakšno ma rekacijo Bernard na solo plavanju, je v štafeti plaval lih toliko, kot je pol plaval ko je zrušil WR..
Človek, pa daj poglej si posnetek. V zadnjih 50 metrih je Lezak dohitel in prehitel Bernarda, kakšno menjavo sanjaš???
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Človek, pa daj poglej si posnetek. V zadnjih 50 metrih je Lezak dohitel in prehitel Bernarda, kakšno menjavo sanjaš???
Lej ,lepo se vidi da v teh stvareh nimaš razčiščenih pojmov in se ne spuščaj v to, brez zamereSm ti napisal zakaj ga je z tako lahkoto dohitel, tut Lezak je sam priznal da je izkoristil val.
BTW: Lezak je za 14stoink pridobil na predaji naprom Bernardu. Uspela mu je skor idealna predaja. Vsaka stootinka šteje
Mal poglej rezultate, pa boš videl da je Bernard plaval lih toliko, kot takrat ko je rušil WR.
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Daj umiri se malo. Nihče se mi ne smili. Na bruhanje mi gre to režiranje športnih tekmovanj po željah kapitala.
Sorry, ampak ni boljšega primera vpletenosti kapitala (tudi preko politike), kot so bile prav te olimpijske igre.
Že od štarta - izbora kraja OI - dalje.
Pa vse do določenih zanimivih sodniških odločitev v nekaterih panogah, kjer si lahko bolj (ali pa manj) natančen pri odbijanju točk za napake.
Nenazadnje do popolnega ignoriranja dokumentacije, po kateri ima človek lahko tudi več rojstnih datumov.
Brez zamere, ampak tako to je.
Še posebej, če si velik in lahko zato druge pregaziš (daš ponudbe, ki jih nihče ne more odklonit).
Bo treba to sprejeti.
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
A si predstavljate da srb pokvari projet američanov, ki se mu reče Phellps?
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Daj umiri se malo. Nihče se mi ne smili. Na bruhanje mi gre to režiranje športnih tekmovanj po željah kapitala. Misija Phelps 8 zlatih je bila projekt, ki ni vključeval le (to mu nihče ne odreka) fenomenalnega plavalca, ampak še precej več. Seveda ima Phelps največ zaslug za ta dosežek (tega mu tudi nihče ne odreka), a vseeno ostaja priokus pomoči "od zunaj". Ena izmed teh je program. Bilo je več plavalcev in plavalk, ki zaradi njim neprilagojenega programa - discipline časovno preveč skupaj - niso mogli osvojiti (oziroma niti tekmovati) več medalj.
Glede dopinga in Phelpsovih pozivov, naj ga več testirajo. Prvo - če bi mislil da ga lahko odkrijejo, sploh ne bi tekmoval, še manj pa pozival komisijo k testiranju. Drugo - glede na zgodbe iz sveta dopinga je zame antidopinška komisija le pesek v oči. Male ribe polovi pravočasno, velike pa nekaj let prepozno (če sploh).
[Za Marion Jones sem vedno trdil, da ne more biti čista, in izkazalo se je, da res ni bila. Čakam le še, da isto dokažejo Mutoli.]
Če bi bil Phelps na dveh tekmah srebrn, in ne zlat, bi to bil še vedno izjemen dosežek, a daleč od zastavljenega cilja - kar pa seveda ni bilo sprejemljivo. In zato ne bom sprejel razlage, da je Bernard "slučajno" plaval tako slabo v štafeti. Saj si videl, da je bil zlat na 100 prosto v Pekingu, a ne? Lezak je bil pa tretji.
Teorije zarote so nekaj povsem drugega kot zdrav človeški dvom. Najbrž se ti zdi čudno tudi da dvomim v Boltov normalen razvoj v to kar je?