http://www.autoblog.com/2015/04/20/automakers-gearheads-car-repairs/
Proizvajalci se bodo pocas spravl nad tweakarje njihove elektronike...
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
S prodajo novih vozil se zasluži bore malo.
Citat:
Uporabnik vuk pravi:
Se strinjam z loleki...sem fehtal servis oz. celo preden sem prevzel avto da mi naredijo par tweakov...pa ne znajo, ne morejo, ne smejo itd....sami izgovori...in jodlarski servisi niso nic boljsi kot nasi. Na koncu mi je MTL nardil zadevo v dobre pol urce.
Opa, ena tema z mojim imenomCitat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
http://www.autoblog.com/2015/04/20/automakers-gearheads-car-repairs/
Ok, tukaj moramo dat roko na srce, da večine funkcij uradni serviserji z uradnimi programi pač ne morejo kar vključit. Seveda se to obrne, ko stranka za to plača lepo cifro in določeno nadgradnjo uradno naroči, saj serviser dobi uradni CD s kodo, s katerim potem aktivira določeno funkcijo. Drugače ne bi, že kar nekaj serviserjem na pooblaščencih, ''prilagodil'' njihovih privat avtomobilovCitat:
Uporabnik vuk pravi:
Se strinjam z loleki...sem fehtal servis oz. celo preden sem prevzel avto da mi naredijo par tweakov...pa ne znajo, ne morejo, ne smejo itd....sami izgovori...in jodlarski servisi niso nic boljsi kot nasi.
Hehe, a ni trajalo malce dlje pri tebi kot pol ureCitat:
Uporabnik vuk pravi:
Na koncu mi je MTL nardil zadevo v dobre pol urce.
Dobro da so ti poštimali, jim je že to treba šteti v plus.Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
Verjamem, meni so na uradnem servisu za vklopit dnevne luči (kar bi itak morali narediti že pred prodajo) porabili celo dopoldne.
Nočem bit nesramen, ampak ko porabiš par dni, da določeno zadevo spraviš skupaj in potestiraš, postaneš malo občutljiv, ko kdo reče, da šariš, tudi če je bilo v narekovajih...Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
BTW a MTL "šari" samo po VAG sw-ju ali tudi za ostale znamke?