Mrš, slovenske novice!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

brat bi jo moral odgovoriti : "...po tvoji..."

LOL, to pa blo

• Všeč mi je
Reactions: miflo
I

Izbrisan uporabnik #9334

Opozoriti hočem na to, da zadnje čase predstavljajo samo še čefurijo.
Koga koji kjurac briga za čefurijo in njene prebivalce, če so pa to Slovenske novice, torej časopis za naše kraje.

Koji kjurac me briga, če je nekje tam doŁ nek Lolović pravkar z nožem zaštihal svojo sosedo, ........ , da so pravkar v čefuriji dvignili davek na sexanje itd, ne predstavijo pa npr. slovenskih plitvic, Šunikov vodni gaj . Samo za npr!

Preklemanska čefurijad in ostala perjad ! :gorjaca:

• Všeč mi je
Reactions: B81, Hanzi in miflo

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
Opozoriti hočem na to, da zadnje čase predstavljajo samo še čefurijo.
Koga koji kjurac briga za čefurijo in njene prebivalce, če so pa to Slovenske novice, torej časopis za naše kraje.

Koji kjurac me briga, če je nekje tam doŁ nek Lolović pravkar z nožem zaštihal svojo sosedo, ne predstavijo pa npr. slovenskih plitvic, Šunikov vodni gaj . Samo za npr!

Preklemanska čefurijad in ostala perjad ! :gorjaca:
Čefurjanske Novice :valjamse:

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.425
2.583
113
In kaj je tu narobe?
Kdo se ne brije, dela six pack da bi ugajal?
Naklado dvigujejo tudi, ki padeje na naslov.
Pri tem cajtngu na vsebino tip.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ja, čefurske . Mislim - čefurske mase folka, ki jih čefurski novinarji zaposleni v Slovenskih Novicah vabijo k nam s svojim čefurskim tračem! :gorjaca:

Mrš ! :gorjaca:

I

Izbrisan uporabnik #9334

Mislim ... - bolj sem star, bolj me ima, da če bi dosegel tistega Korošca ki nam je izjebal Slovenijo koncem prve svetovne, torej če bi ga dosegel, bi naredil špago iz njega. :gorjaca::gorjaca:

I

Izbrisan uporabnik #9334

Zarad Aljane. Pa zarad sudokuja ki ga tast tako rad dela. Zna biti da si bo sedaj sam jih naročil, sploh ko sta po tanovem kar dva sudokuja ... ker jaz jih imam poln kufer. Z njihovo čefurijado vred. Pa še Aljane ni več ... edino kar je bilo tam kvalitetno. :mad:

I

Izbrisan uporabnik #9334

naročen si bil na novice?
in to zarad tasta?

Neee, pri nas je rešeto. Preden pridejo cajtenge gor, gredo skozi cenzuro tastarih. Vse pregledajo in če je kje kaka grešna slikica (kot npr v Slo novicah ravno na sredini), se tisto s škarjicami odreže, ... kaj nisi nikol fajmoštra poslušal okoli pohujšanj v dolini šentflorjanski ali kako je že bilo? Vse v cilju da se ja ne bi tamladi kako vmes izpridili ... je treba biti pazljiv, življenje je resna zadeva.

Potem šele pridejo cajtenge naprej do mene (ali moje žene, čudno sploh da sva prišla takole do otrok itd ... :oops1:)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Neee, pri nas je rešeto. Preden pridejo cajtenge gor, gredo skozi cenzuro tastarih. Vse pregledajo in če je kje kaka grešna slikica (kot npr v Slo novicah ravno na sredini), se tisto s škarjicami odreže, ... kaj nisi nikol fajmoštra poslušal okoli pohujšanj v dolini šentflorjanski ali kako je že bilo? Vse v cilju da se ja ne bi tamladi kako vmes izpridili ... je treba biti pazljiv, življenje je resna zadeva.

Potem šele pridejo cajtenge naprej do mene (ali moje žene, čudno sploh da sva prišla takole do otrok itd ... :oops1:)

a pa tast verjame, da ma tko švoh hči, da je treba slikice ven rezat?
očitno nisi samo tko zajebal življenje, ampak še malo drugače.

bog naj ti pomaga.