I
Čefurjanske NoviceOpozoriti hočem na to, da zadnje čase predstavljajo samo še čefurijo.
Koga koji kjurac briga za čefurijo in njene prebivalce, če so pa to Slovenske novice, torej časopis za naše kraje.
Koji kjurac me briga, če je nekje tam doŁ nek Lolović pravkar z nožem zaštihal svojo sosedo, ne predstavijo pa npr. slovenskih plitvic, Šunikov vodni gaj . Samo za npr!
Preklemanska čefurijad in ostala perjad !
Pišejo pač o tem kar ljudje radi berejo, žal.
In kaj je tu narobe?
Kdo se ne brije, dela six pack da bi ugajal?
Ja, čefurske . Mislim - čefurske mase folka, ki jih čefurski novinarji zaposleni v Slovenskih Novicah vabijo k nam s svojim čefurskim tračem!
Mrš !
Res je! Pa naredi boljši cajtng...
Si jih pa še dolgo prenašal..
naročen si bil na novice?
in to zarad tasta?
Neee, pri nas je rešeto. Preden pridejo cajtenge gor, gredo skozi cenzuro tastarih. Vse pregledajo in če je kje kaka grešna slikica (kot npr v Slo novicah ravno na sredini), se tisto s škarjicami odreže, ... kaj nisi nikol fajmoštra poslušal okoli pohujšanj v dolini šentflorjanski ali kako je že bilo? Vse v cilju da se ja ne bi tamladi kako vmes izpridili ... je treba biti pazljiv, življenje je resna zadeva.
Potem šele pridejo cajtenge naprej do mene (ali moje žene, čudno sploh da sva prišla takole do otrok itd ... )
a pa tast verjame, da ma tko švoh hči, da je treba slikice ven rezat?
očitno nisi samo tko zajebal življenje, ampak še malo drugače.
bog naj ti pomaga.