Mrs. & Mr. Perfect

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
No pa ju dajmo opisati, torej kakšen je vaš idealen partner.

Jst definitvno rabim prijaznost, dober smisel za humor, spoštovanje in en tak občutek varnosti (pa ne materialne, ampak zgolj to, da veš da se na človeka lahko zaneseš in ne bo delal proti tebi). Sledi spontanost, neobremenjenost, optimizem, realen pogled na raznorazne življenske situacije, toleranca. Ne maram, če ljudje pokajo po šivih od samozavesti, ampak znajo biti preprosti, samozadostni in se ne mečejo ven. Hm, kaj še? Znanje, poznavanje različnih področij, mora imeti dobro in jasno zasatavljene prioritete in cilje v življenju. Ne sme veliko opravljati, nerad spravlja ljudi v nelagoden položoj oz. nerodno situacijo, je razumevajoč, pošten in ima zdrav odnos do denarja ter njegove minljivosti. Ni nevoščljiv, ampak ljudem okrog sebe privošči uspeh in vse dobro. Ne sme biti maščevalen, agresiven in grob v izražanju. Skrbi za dobro počutje ljudi okrog njega. Ima željo po spoznavanju novega, tujega, ima rad živali, otroke in zna uživati v lepotah narave.
roza.gif

No lahko bi še naštevala dolgo noč, ampak recimo da so to ene take lastnosti, ki jih pri ljudeh zelo cenim in me hitro osvojijo.
smile-1.gif

Vizuelno .... hm, sm že kar nekaj časa v tem obdobju ko to sploh ni več pomembno. Bolj okrogli ali debeli tipi me apriori odbijajo. Sicer imam približno sliko kaj je zame dober tip, ampak v praksi pa lepa osebnost in iskren nasmeh naredijo čisto vsakega človeka lepega in privlačnega.

No tako jaz preganjam dolgčas v četrtek zvečer in vas vabim k sodelovanju
grin1.gif

papa

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Ko preideš pretirano/nezdravo kritičnost in medijsko vsiljene ideale lepote vidiš , da je na svetu ogromno ljudi, ki ustrezajo taki kvalifikaciji. Mogoče niso vsi primerni za partnerja, ampak realno gledano naj bi bili vsi tvoji prijatelji in prijateljice taki. Če jih res ceniš in jih imaš za prave prijatelje seveda. ;=)

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Taki sn jaz, samo nea vem, kak to, da pa oni frajerji zmirom dobijo babe jaz pa skoro nič pa še bolj se morem trudit. Pa ziher nisn nič preveč okrogli, ampak čisto običajni vrei pubec.
Meni je čudno ko fsaka pravi, kakega bi rada mela, te jo pa vidiš s čisto drugačnim dedom kot ga je tebi opisala.
confused-1.gif

Za zmirom vaš, Batate

Shaedar

Pripravnik
19. jul 2007
99
0
6
Glavno da je punca prikupna in ima vsaj nekaj v glavi. Pa da me ima rada.
smile-1.gif

Bolj podrobni opis pa ko mi bo.
grin1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Ni preveč dolg seznam - da mi pomaga, me prenaša (psihično, fizično ni treba
grin1.gif
), me spodbuja ko je treba in ima pretežno enake vrednote kot jaz.

Ostalo ni tako važno. Itak se pa zatika že na osnovnem seznamu...
grin1.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Babe, spet ga pijete
tongue-1.gif

Mr. Perfect: iskren, zvest. To sta mi prvi stvari. Ob sebi rabim človeka, ki me ima brezpogojno rad (kar je včas težko, ker sem prava pain in the ass
rolleyes-1.gif
seveda človek s podobnimi vrednotami in prioritetami v življenju.

Vizualno mi res ni pomembno kak je, da je višji od mene, je zaželjeno
grin1.gif
, najbolj me pa privlačijo lepi zobje in lep nasmešek.

Vse kar sem naštela, ponujam tudi sama. In moj dragi tut
srce-1.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
človek, ki ima smisel za humor, ki se po kakšnem konfliktu ne muli 3 dni (slikaBrezTona.press), da je pripravljen poslušati, da je lahko razumen in realen, da ga ne iztiri vsaka malenkost, da ni nasilen tako v besedah kot v dejanjih, da me sprejema takšno, kot sem (ko mam PMS sem tečna ko vrag), da ima neke podobne poglede na svet in življenje, da je zvest, da je moj najboljši frend, da me zna pocrkljati in če naredim kakšno neumnost tudi pokarati....pa še bi se našlo

in hvalabogu, sem takšnega že našla
srce-1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Če mene vprašate, mora bit najlepša - glava. V vseh pomenih, ki si jih lahko zamislite. Predvsem V glavi ne sme bit vacuum, pa se že lepše gledamo.
srce-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Ko tukaj berem vaše ideale me spominja kot bi bral feministično nastrojene revije.

Nimam nič proti, a kaj ko od nas toliko pričakujete, vrača se pa bore malo.
smirk-1.gif

Moja popolna?
Nimam nekega dolgega seznama, v bistvu niti ne pričakujem nič, pustim ji čas, takrat se mi pa sama pokaže kakšna je. Sam pri sebi vem kaj mi najbolj odgovarja. Je pa zaželjena ena pomembna kvaliteta, bodi tiho, ko ti ni za govoriti!!!!
grin1.gif