Mp3 preimenovanje

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Zanima me če obstaja kakšen program ki bi poimenoval title(na sliki) enako kot je naslov komada...

Potreboval bi pa to za celo kolekcijo...

vsi-untitl.jpg

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kdaj se delam ja.

smešno mi je kupovanje enih tok osnovih programov. Upam, da winzip-a tud ne kupuješ.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
In tebi je smešno, če nekdo kupi program, za katerega se mu zdi, da je vreden plačila?

Vrag pa naša balkanska mentaliteta, če se da vkrast zakaj bi kupil...
rolleyes-1.gif

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Kaj pa funkcija avto-tag v Vinampu ? Sem zdaj probal, dela čist ok. (verzija 5.551)

Se pa strinjam z msenjur, da je kupovanje programa za ta postopek metanje denarja v koš.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Če bi ti vedel koliko T&R uporabljam vsak dan se ti nebi zdelo neumno.

Je pa miselnost ''vkradi, če se da'' zares obžalovanja vredna.

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Vinamp je zastonj
smile-1.gif
) In se mi zdi neumno kupovat dodaten programček, če lahko z zastonj predvajalnikom vse poštimaš. Vzame pa točno dve, tri sekunde po komadu. Odpreš file info, stisneš avto-tag, počakaš sekundo, dve pritisneš ok, on stvar je narejena.

V kateri šalabajzerski trgovini pa ti kupuješ komade, da moraš potem še naslove spreminjat. ??

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Winamp še zdaleč nima toliko funkcij pri tag-iranju, kot jih jaz potrebujem.

Poleg tega pa bi te rad videl kako 500 komadov naenkrat tagiraš preko winampa... In to vsak teden, ne enkrat na leto.

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Še zmeraj mi nisi odgovoril na vprašanje:
V kateri šalabajzerski trgovini pa ti kupuješ komade, da moraš potem še naslove in tage spreminjat. ?? Jaz bi na tvojem mestu zamenjal dobavitelja.

In kaj to zaene posebne tage rabiš in zakaj, če ni skrivnost ?

Za povprečne uporabnike je ta funkcija v vinampu čisto ok.

Nazadnje urejeno:

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
- dobavitelji so izvajalci, založbe, internetne trgovine, ripani cd-ji...

- šalabajzerji so predvsem avtorji in založbe, ki mi skladbe pošiljajo. Tam doživiš vse živo, recimo včeraj sem dobil cel album komadov track1.mp3, track2.mp3, kjer je potem v tagu naslov in izvajalec. V tag&rename mi datoteke potem avtomatsko preimenuje po naslovu, winamp tega ne zna.

- posebni tagi vsebujejo informacije o sami skladbi: bpm, stil skladbe, prioriteta itd. ki niso v standardni tag obliki ampak so pomembni za predvajanje na radijski postaji.

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Ajoj, kaos na celi črti. Če se izvajalcem, založbam ne zdi primerno opremit komad vsaj z osnovnimi informacijami je to več kot žalostno. Da sem jaz na tvojem mestu bi vse letelo v koš. Sploh pogledal nebi. Zgleda, da tudi spoštovanja do svojega dela nimajo, kako ga naj imajo potem drugi.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hočeš rečt, da plačaš za tak komad? a ne poznajo reklamacij?

k da bi kupu čevlje brez vezalk...

drugač pa ja... za take programčke... če se da, zakaj ne?