Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
predlagam, da mi date po jurja, deset, kukr zmotrete, vsem vam vrnem pol nazaj, kot 'davek'. pa obljubim, da ne grem na socipalo naslednjih par elt..odvisno od donacije.
a resno verjamete, da reno gleda revoz z izgubo? ker če s emene vpraša reno vleče dobičke. mi pa miote vlagamo. v hrvaške državljane k delajo nočne izmene.
Reno vleče dobičke, mi vlagamo miljone, vlečemo davke. Win-win kombinacija. Če pa ne bomo zadovoljni bo pa win-win kombinacija za reno in kakšne Ukrajince.
predlagam, da mi date po jurja, deset, kukr zmotrete, vsem vam vrnem pol nazaj, kot 'davek'. pa obljubim, da ne grem na socipalo naslednjih par elt..odvisno od donacije.
Ne ne. Če hočeš ekvivalentno z Revozom, ti dam jurja, ti mi zorganizoraš (in daš sm) da jih dobim nazaj vsaj 3, torej več, kot smo ti dali, (v recimo dveh letih), pa X (ne vem na pamet koliko) let ti in še par ljudi ne sme na zavod.
zakaj nismo doniral emtalni v MB, muri, se 20 podjetjem v mb in anprej, ne da so danes v riti.
zakaj nismo reseval tekastilne industrije
zakaj ne resujemo gradbincev danes.
V Muro je šlo ogromno državnega denarja, pa je vseeno šla v stečaj. In tudi razna mariborska podjetja so dobila velike denarje, pa jih vseeno ni več danes. Gradbinci pa dobijo precej denarja na račun državnih gradbenih projektov (ki so tudi narejeni in koristijo državi). Sicer pa je država solastnik Revoza, če torej investira Renault (večino denarja), je čisto fer, da še kaj investira sama država, še posebej, če se ta denar večkratno povrne. V tekstilno se pa ni.
Ti si res trdoglavec. V revozu ni če ne gre ne gre in je denar vržen stran. Subvencije podjetjem na tako velikem nivoju in s tako pomembnostjo za regijo in državo so normalne povsod po svetu. Nekje dajo takšnemu partnerju zastonj zemljišče, nekje subvencijo, nekje se plačajo mastne provizije in darila, nekje pa nekaj četrtega. Podmazuje se povsod. Korist imajo pa vsi. Če bi reno spokal na hrvaško mi ne bi imeli nobene koristi, zdaj jo pa imamo.
Ja, pa ne sanjaj da bodo brez revoza dolenci brez dela. Bodo tudi korošci (prevent), ljubljančani in še kateri.
a dej no dej..res pomebna firma za celo regijo..svetovno merilo..ja pa ajde. prevent gre rakom zvizgat z ali brez revoza..pa hella in se kdo. ne sanjat o nekih gigantskih firmah, k revoz je..delavnica v priemrjavi s tem akr ti rišeš.
poglej luko koper. manjka ji drugi tir in rijeko pusti v ozadju za vse večne čase. pa država nima posluha. a ga je mela za krrak koper murska..tudi ne.
poglej naše jeklarne. lesno industriju, usrano tobačno. steklarje, muro, labod, peko, alpino..a to pa niso firme k revoz, k bi lahko dajale državi? al so bile kuverte pretanke?
aha..to kar je propadlo v sloveniji nima prihodnosti..no, to ej jasno..vsaj en v obliki in imenu kto sem anpisal..ali si hotel rečt, da ni imelo prihodnosti.
in revoz jo ima.
povzameva
tobačna, jeklarna, mura, peko, aplina, , tam..to ni imelo prihodnosti
revoz..ta ima prihodnost
ampak šprodaja s ezato, k kreteni kot ti ne vidijo prihodnosti. cudno, d aje mura imela dela za hugo bos in druge za 5 let v naprej. cudno, da ma luka koper delo..res zanimivo, da tobačna še kar stoji.
pejt sio plenico zamenjat, ker če si že iz plenic, pa tak zanlac, potem ni čudno, d aje država v *****, ker mate volilno pravico od majmuna do konja vsi.
Tobačna? Pa ti veš, akj je tobačna, kolko ljudi je tam v službi in koliko bi se poznalo, če crkne? Razen 3dva praktično nič ... Tobačna še stoji? Misliš zgredbe? te večinoma že dolgo niso več od tobačne.
Revoz, kot je videt ta hip, ima lepo prihodnost. In vsak €, ki ga država prispeva, se ji povrne cca 3x ...
Labod je pospravu pohlepni lastnik in nesposobni management, za Muro si upam isto trditi. Tobačna deli isti konec, saj jo je lastnik prodal tujcem in ta jo je enostavno ukinil (uničil konkurenco).
Večino firm v Sloveniji so potopili pohlepni lastniki in nesposoben management, katerim so svetovali novodobni ekonomisti-diplomanti EPFja.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.