Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
sem se tudi jaz že zaj***. Pri prvi dobavi zahteval in tudi dobil 100% avans, vendar naslednjih dobav nisem dobil plačanih. Preden lahko reagiraš, je pa lahko tudi že par pošiljk šlo. Je še sedaj na sodišču (2 leti).
ampak prej si pa že vedel da je firma odprta oktobra? ne rabiš veliko posvečat da tuki neki ne štima
mi prvo naročilo vedno vnaprej, razen za večje stranke damo testni izdelek
počakaj da pade valuta mimo.
potem ugotovi ali je tvoj prevzemnik robe, to robo res dostavil kupcu in ali imaš podpis
in potem gredo opomini, pa pred tožbo, pa COVL..ali tožba
Točno, vse lepo in prav in daš v tožbo pa blokada računa, pa kaj bo to...leto dve se vleče, na koncu pa še nič iz tega...no saj upam, da se motim glede tega problema
to je pac slo nacionalni sport ki ga je pogruntala drzava in veliki "sportniki". Zmaga tisti ki je vec dolzan . Ko zmaga dobi se drzavno pomoc. No sej jo ze prej tudi, da se je sploh kvalificiral v igro.
Veliko srece.
Na zs pa lahko napises kaj prodajas.
Svak ima ze tri leta sp, pa mu nekateri se kar ne zaupajo, kljub temu da je ze veckrat vzel robo pri njih in placal po predracunu.
Mislim da si res bil prevec naiven.
Upam da dobis .
seveda so, samo se poskuša zadevo rešit preko sodišč.
Pri nas to uspeva samo pri majhnih ribah, ostali gredo v stečaj ali prisilko in nekaj 10% poplačajo čez x let- do takrat bodo pa že kaj novega namutili.
samo poglej kako so Zidarja v nemčiji ob mio spravili. Pa ne mi rečt da isti človek nima jaj.c da bi podobne stvari počel po balkanu.....na domačem terenu
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.