Motorola moto G (2014)

hermann

Guru
19. mar 2014
9.729
6.624
113
Citat:
Uporabnik philips pravi:
100 Mbps se pozna le pri prenosu večjih fajlov. Pri običajnem brskanju, kjer je veliko manjših requestov ne bo razlike niti 5% (v primerjavi z 21 Mbps 3.5G).

Zato pa je zadeva plačljiva. Tisti, ki plača, že ve zakaj se rabi.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ok, za doma da maš po zraku ne rečem.

Ampak na nekem telefonu 100Mbit...

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik philips pravi:
100 Mbps se pozna le pri prenosu večjih fajlov. Pri običajnem brskanju, kjer je veliko manjših requestov ne bo razlike niti 5% (v primerjavi z 21 Mbps 3.5G).

Zato pa je zadeva plačljiva. Tisti, ki plača, že ve zakaj se rabi.

Saj ravno na plačljivi LTE mislim. Da ni potem preveč omejitev, takšnih ali drugačnih ...
Ni isto, ampak, ko se je leta nazaj pojavil T-2 sem takoj odpovedal največjega kabelskega operaterja, ker plačeval sem drago ko žafran, hitrosti pa pol nižje kot obljubljeno.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ok, za doma da maš po zraku ne rečem.

Ampak na nekem telefonu 100Mbit...

Eni pravjo, da so jim tablice nadomestile PC
smile-1.gif
Torej LTE ni samo za telefone.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Zanimivo... Vedno ko je govora o LTE omrežju se oglasijo eni in isti kak oni ne rabijo LTE omrežja... Verjemite ko bi enkrat sprobali hitrost LTE ne bi nikoli več hoteli niti povohat 3G omrežja
evil.gif

LTE ima fajn pokritost? to je H+?

H+ se lahko skrije proti LTE hitrosti in odpiranju strani... Če je tebi in še komu ok met H+ in hitrost od 7.2 pa do 42 ki je vedno pod vprašajem če bo dosegel željeno hitrost in odpiranja določenih strani..

Ok če ti to paše sam ni treba vsako temo utrujat kak je tebi H+ dovolj a LTE ni potreben itn..
bonk.gif

Ahja LTE pokritost je kr solidna proti 3G ko je to omrežje bilo na začetku pokrivanju kot je LTE sedaj..
wink-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
mene pri moto G 2014 bolj to moti, da ima še vedno "samo" 1GB rama.
Če mal pogledam nazaj, so nekateri telefoni "kmalu" dobili bratca z lte in 2GB rama.