MotoGP 2015:

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Dirke si sicer še nisem pogledal, sem pa prebral par komentarjev, da je Marc takoj, v dveh ovinkih oplaknil Pedroso, pa je bil takrat od Pedrose tempo 0,8s hitrejši kot tempo Lorenza... Za Lorenzom pa vozil brez prehitevanja... Samo pišem, kar sem prebral, videl še nisem in nimam svojega komentarja. Razen to, da je Yamaha zasluženo odnesla letos vse, hondaši popušili na celi črti.

Ja full so popušili,ker so bili samo drugi
bonk.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Lahko si razlagaš tudi tako, da so bili zadnji... Vse ostalo je druga liga, tovarniški ekipi sta bili samo dve. Ena je bila prva, druga pa zadnja.

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Lepo je mali pizdek vozil za horhejem in zaprl pedroso. Sicer pa vsakemu uspešnemu moškemu sledi peečka....

I

Izbrisan uporabnik #488

http://www.24ur.com/sport/motogp/video-rossi-marquez-je-bil-telesni-strazar-lorenza.html

Klovn povsem zafrustriran. A kriv si je povsem in izključno sam... Premalo je pokazal v tem letu na stezi.

Citat:

"To je neverjetno. Vedeli smo, da bi se dirka lahko odvijala na takšen način. Oddelali smo zelo dobro prvenstvo, po dirki v Motegiju smo bili v dobrem položaju, z 18 točkami prednosti pred Lorenzom, toda, kar je počel Marc na Philip Islandu, je bilo zelo čudno, saj je deloval kot telesni stražar Lorenza. To je nekaj, kar se še ni zgodilo v našem športu. Mislim, da je to slabo za vse navijače in MotoGP,"

"Lorenzo si zasluži naslov prvaka. Toda to ni tisti pravi naslov, saj so se dogajale serije stvari, ki se v našem športu ne bi smele zgoditi in ki se nikoli niso zgodile. Mislim, da Lorenzo ne bo prav zadovoljen, da je prvenstvo osvojil na takšen način,"

Rossi mi je bil vedno faca in legenda, ampak tile zadnji izpadi ga pa res delajo za neumnega klovna, ki se samo šopiri.

Ja kaj pa je mislil... da bo Marquez delal z njega po vseh teh scenah in sklatil Lorenza? in se še morda oba poškodujeta...

Majkl nikoli ni bil takšen, tudi ko je pušnil, ni delal ne vem kakšnih scen.

Vrnil se je močnejši.

Tale lah pa je iz dneva v dan večji luzer.

6 let je od zadnjega naslova in vprašanje je, če bo še kakšen.

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Citat:
Sem pozabil, da se pogovarjamo o Hondi. Honda je hitrejša tudi, če jo drugi prehitijo. To da je Lorenzo postavil rekord proge je popolnoma nepomembno.

Lorenzu manjkajo pa še 4 naslovi, Marquezu pa 5.

Ti bom na hitro razložu...

kvalifikacijske nastavitve:
trše vzmetenje zadej
manj tlaka v gumah
bolj agresivna trakcija
drugačna elektronika (poraba bencina)..

Nastavitve za tekmo so precej bolj kompromisne. Kot rečeno kvalifikacije lahko dobi tudi suzuki, vendar tekme ne more. Ko boš razločil to boš razumel tudi pace tekme....

Hondi bolj pašejo trde gume ter bolj podrte (se pravi smrekca). Je pa res, da je manj razlik med kvalifikacijskimi in race na Hondi. Ja hodna je bila na koncu 2 desetinke hitrejša, saj je v parih krogih Pedrosa nadoknadil cca 1.5 sekunde...

Vse ostalo pa bom prepustil tvoji domišliji.
Edino kar mi lahko verjameš, da v parih krogih Pedrosa ne ujame niti v sanjah Marca, če se bi mu šlo. Dokaz je tekma v Avstarliji, ko je junac stokel rekord proge v zadnjem krogu.

Kar je pri Marcu problematično je (moje mnenje) stil, ki je na visokem pragu padca predvsem v počasnih ovinkih ko puljenje iz ovinka večkrat odnese prednji konec...

Lahko pa to tudi sam probaš, da v počasnem ovinku močno dodajaš gas in kaj je puljenje, to je kontrolirano odrsavanje prve gume...

Honda je hitrejša, venar more Marc pripeljat do konca... Tokrat pa je delal vlakec, da Marc nebi probal si pa lahko veliki optimist, poglej si njegove dirke, probal je tam kjer je bilo nemogoče, ne pa da ni probal...

Če gledamo Malezijo, pa delal agresivne dotike, ter tekmeca pošiljal iz steze in to v prvih krogih....
Dejansko prodana tekma, za vsak slučaj so ga dali še na zadnje mesto, ziher je ziher.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
http://www.24ur.com/sport/motogp/video-rossi-marquez-je-bil-telesni-strazar-lorenza.html

Klovn povsem zafrustriran. A kriv si je povsem in izključno sam... Premalo je pokazal v tem letu na stezi.

Citat:

"To je neverjetno. Vedeli smo, da bi se dirka lahko odvijala na takšen način. Oddelali smo zelo dobro prvenstvo, po dirki v Motegiju smo bili v dobrem položaju, z 18 točkami prednosti pred Lorenzom, toda, kar je počel Marc na Philip Islandu, je bilo zelo čudno, saj je deloval kot telesni stražar Lorenza. To je nekaj, kar se še ni zgodilo v našem športu. Mislim, da je to slabo za vse navijače in MotoGP,"

"Lorenzo si zasluži naslov prvaka. Toda to ni tisti pravi naslov, saj so se dogajale serije stvari, ki se v našem športu ne bi smele zgoditi in ki se nikoli niso zgodile. Mislim, da Lorenzo ne bo prav zadovoljen, da je prvenstvo osvojil na takšen način,"

Rossi mi je bil vedno faca in legenda, ampak tile zadnji izpadi ga pa res delajo za neumnega klovna, ki se samo šopiri.

Ja kaj pa je mislil... da bo Marquez delal z njega po vseh teh scenah in sklatil Lorenza? in se še morda oba poškodujeta...

Majkl nikoli ni bil takšen, tudi ko je pušnil, ni delal ne vem kakšnih scen.

Vrnil se je močnejši.

Tale lah pa je iz dneva v dan večji luzer.

6 let je od zadnjega naslova in vprašanje je, če bo še kakšen.

He he v isti minuti sva isto temo nalepila in isto misliva! Tudi pri prebežnikih imava isto mnenje in bob imava oba
nahrung002.gif

Sam pri politiki se pa sekava totalno mimo
10.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Sramota za špance da žvižgajo nad svojim dikačem,čeprav si je 100% zaslužil SVETOVNO PRVENSTVO.

.....poglejte si Yamahino ekipo ko so razočarani ker ni zmagal pravi !!

Med gledalci niso samo španci. In žalosten je del Yamahe ki je delal za rossija (tudi jaz bi bil na njihovem mestu), druga polovica skače od veselja.
,...............

Čestitke Lorenzu za današnjo zmago in osvojiten naslova! Čestitke Yamahi za prvo in drugo mesto! Čestitke Rossiju ker se je trudil in dal od sebe kar je pač šlo danes.

Lahko bi naredili rezime sezone? (Namesto drkarije kdo ima daljšega).

Pokazalo se je da Honda več ni superiorna (kar ji je pokazala Yamaha), pokazalo se je da Rossi ni le en veteran, ki se še 'malo' vozi po pisti. Iz mrtvih se je prebudil Lorenzo ob koncu je Pedrosa pokazal da ima tudi on za sabo nekaj deset zmag in da jih ni osvojil po naključju.

Glede naslova...kar se mene tiče bi ga privoščil tako Rossiju kot Lorenzu...za nobenega ne morem reči, da se ni odrezal skozi sezono. Po svoje se je Lorenzo prebudil šele na polovici in če bi tako formo kazal že od začetka...bi bilo ob koncu točkovno verjetno precej drugače.
In pljuvanje po katerem od njiju nikakor ni na mestu.

Sezona je v pretekliku. Zgodilo se je kar se je. Nima smisla razglabljat kaj če...ker ne bo nič drugače. Čes slaba dva meseca si bomo voščili srečnega in zdravega in takrat bojo točke na ničli. In tega se veselim ker se nam obeta dober žur na dirkališču. Še ducattija da se malo dvigneta in smo zmagali mi gledalci.
cheer.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
Drgač pa fantje...
10.gif
...da sem jaz moderator v špotru bi vsak fasal pad dni banovcev, ki bi izustil cvetke kot so cigo,, klovn, jokica in podobna sranja...

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Škoda da je zadnjič Rossi zgazil Marqueza, ker itak nebi bil pred njim, tako bi mel danes še manjšo prednost pred dirko itak pa ta vikend ni bil dorasel prvim trem.

Pa očitno se pol foruma ne zaveda, da tud če bi ga Marquez danes prehitel Rossi vseeno izvisi?

Marc niti ni poizkusil resno napasti Lorenza. Se je pa resno postavil, ko ga je hotel prehiteti njegov timski kolega.
Ščitenje hrbta pa take fore
rolleyes-1.gif

Sicer pa "špalir" Rossiju pri parkiranju in pogreb pri podelitvi Lorenzu pokaže kaj si ljudje mislijo o vsem skupaj.

Sicer pa tudi ne ravno avtocesta ampak recimo temu magistralka Rossiju do 4 mesta pove dosti.

Pa popolnoma prepričan sem, da bo danes dosti bolj veselo na Rossijevi fešti.

edit:
Moje mnenje je, da tudi če bi Rossi lahko regularno štartal, razplet, ob predpodstavki, da nihče od svete 4 ne odstopi, nebi bil drugačen, morda kakšna sekunda zaostanka manj.

Na tvoj zadnji stavek...ja, sam pol bi mel Lorenzo pravi naslov, ne posranega...

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Kakšen dan za špance trije na odru in izjemno veselje ! Najbolj so bili veseli pri Yamahi ker so osvojili naslov.

Upam da so se naučili vsi kaj od te sezone,tako moštva,dirkači kot tudi zaslepljeni tifusarji,ki jih na žalost ni manjkalo tudi pri nas.

Stvar je šla tako globoko naprej,da so nekateri že začeli sovražiti vsakega,ki se karkoli umešava v enega določenega dirkača.

Žalostno je tudi,da komentator na A kanalizaciji izjavi za punco Lorenza,da lepa dekleta ljubijo barabe !!
A tablete prot tifusu maš?

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Evo, pogledal... Rossi naredil vse, kar je lahko. Horhe suvereno prvo polovico dirke, proti koncu pa hondi obcutno hitrejši. Marquez pa prvič v svoji zgodovini recimo 10 krogov na repu tekmeca in brez enega poskusa napada. Ko je pa Pedrosa prinesel not 3s zaostanka in prehitel Marqueza, je pa ta v svojem slogu odgovoril takoj nazaj, na nož, in se postavil spet na rep yamahe. Kako si njegovo vožnjo danes razlagati ve verjetno vsak sam. Nekdo bolj na glas, drugi pa potiho, pri sebi. Na koncu je zmagal najhitrejši.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
So pa pričakali na koncu Rossija kot da je osvobodil Sirijo in Južno Korejo ter rešil Evropo kamelarjev, prvaku Horhetu pa žvigi, dva na pol zadovoljna mehanika in dve babi...

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.686
1.044
113
Ne vem, tok zvizgov kokr sm jih danes za zmagovalca slisal mislim, da jih nisem se nikjer :) Prav butasto gledat modela, ki skace kot nor, folk zadej pa zvizga... retardinho :)

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Eno dejstvo: Marc se še nikoli ni vozil takšnega vlakeca. Poglejte vse njegove dirke v karieri in sporočite na kateri je za prvim zaostajal manj kot pol sekunde in ni niti enkrat poskusil prehiteti.

Takšne dirke ni, tako da iščite.

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.364
87
48
Upam, da bo Honda objavila telemetrijo Marc motorja ob trku z Doktorjem istočasno s telemetrijo zadnjih 5 krogov današnje dirke.

Bi znalo biti zanimivo.
grin1.gif

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.686
1.044
113
Mah... je kar je. Z najvecjim veseljem pa duetu Snecer & Sgh placam skupinsko masazo (www.eroticnamasaza.com), sam naj povesta. Brez problema, se kak bonus jima probam zrihtat, naj fanta proslavita, saj sta delala za to :)