MotoGP 2015:

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.438
2.165
113
Mater se vam da, prej v x letih par postov na dirko, čim se je treba skregat, pa 50 strani v enem tednu.
Dejmo počakat Valencio, pa da vidimo kaj bo ratalo iz vsega skupaj.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pa kaj ni zdaj zadnji dve leti bil prvak?

Saj Rossi tudi že dolgo ni bil prvak, kdaj je bil nazadnje?

Yes, že nekaj časa je od tega, tud to podre vaše teorije, da smo Rossi fani zmeri z njim, ker zmaguje. Da se mu je pa dalo in tudi uspelo popolnoma spremenit stil vožnje na stara dirkaška leta in da se lahko kosa z najboljšimi pa samo dokazuje njegovo veličino in ste pač tisti, ki ga označujete s klovnom patetični.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Mater se vam da, prej v x letih par postov na dirko, čim se je treba skregat, pa 50 strani v enem tednu.
Dejmo počakat Valencio, pa da vidimo kaj bo ratalo iz vsega skupaj.

Kakšno vezo pa bo Valencia imela na preteklost? Dejstvo je da je rossi brcnil malega, ta pa je padel, kar je nešportna poteza in vredna vsake graje.

Kdorkoli bo letos prvak, si tega ne bo zaslužil, ali zaradi odnosa, ki ga ima (lorenzo in jamranje) ali zaradi kompleksa vsemogočnosti (rossi in šerif odnos)

JackSparrow

Pripravnik
29. apr 2013
253
10
18
Slovenija
Jaz nisem nikoli rekel da je klovn, zame je mojster dirkanja in vsaka mu čast. Glede obtoževanja in obnašanja na zadnjih dveh dirkah
bi se pa lahko diskutiralo.

JackSparrow

Pripravnik
29. apr 2013
253
10
18
Slovenija
A bejš!!!!
bonk.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.722
5.878
113
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Dejstvo je da je rossi brcnil malega, ta pa je padel, kar je nešportna poteza in vredna vsake graje.

daj ti STFU o tej brci ki si jo videl samo ti.

Sto posnetkom mu priložiš, nekaj 10 jih je frejm po frejm... potem pa še kar naprej nekaj tupi in vidi v tem malo nogometno prvenstvo. Pač ni mu pomoči, kaj hočeš.
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pa kaj ni zdaj zadnji dve leti bil prvak?

Saj Rossi tudi že dolgo ni bil prvak, kdaj je bil nazadnje?

Yes, že nekaj časa je od tega, tud to podre vaše teorije, da smo Rossi fani zmeri z njim, ker zmaguje. Da se mu je pa dalo in tudi uspelo popolnoma spremenit stil vožnje na stara dirkaška leta in da se lahko kosa z najboljšimi pa samo dokazuje njegovo veličino in ste pač tisti, ki ga označujete s klovnom patetični.

Ko ni mogel, so tolkli po Ducatiju, kakšen sekret je.

Tak je pač pri vernikih, vedno so drugi krivi.

Še to, čisto vseeno mi je, kdo bo prvak v motogp, od tega nimam prav nobene koristi in ne škode.

A na brezglavi fanatizem bom pa vedno reagiral.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.686
1.045
113
Jah, to je Darjan. Samo to ni se nic, zna on splest take teorije, ki bi mu jih se ta najvecji pravljicarji zavidal... on pa ma domisljija
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
Sicer definicija brce po SSKJ:

bàca -e ž (ȓ) sunek, udarec z nogo:

Ga je al ga ni sunil z nogo?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.463
10.695
113
Uf koliko drame. No sam še cel dirke v motogp nisem gledal, tako samo kakšne inserte in po videnem , bi jaz na Rossijevem mestu naredil isto, da se mi en rine in naslanja name, bi ga odrinil. In to je to. Kazni in ostale prčkarije so politika in nimajo veze s stanjem na asfaltu.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.757
808
113
toti Maribor
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Dejstvo je da je rossi brcnil malega, ta pa je padel, kar je nešportna poteza in vredna vsake graje.

Pa kje vi vidite brco, meni ne bo nikdar jasno. Jaz vidim, da Rossi zapira Marca. Marc, pa namesto, da bi šel na rob steze rine v Rossija in ta ga z nogo odrine.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.722
5.878
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Sicer definicija brce po SSKJ:

bàca -e ž (ȓ) sunek, udarec z nogo:

Ga je al ga ni sunil z nogo?

Vzrok ali posledica???????????????????????????????????????

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
Definicija rossijeve poteze je podobna, kot recimo pri nogometu ko se dosoja igranje z roko. Če je roka ob telesu, potem se to praviloma ne dosodi kot igra z roko, če pa "maha z njo po zraku", pa se.

In podobno se lahko reče tukaj, rossijeva noga ni imela nič za delat vstran od njegovega motorja, morala bi biti ves čas na njem, ob njem, in njegov odriv, sunek, brca (call it whatever you like), pa je nakazovalo na namerno početje.

Zakaj je do tega prišlo pa niti ni važno, ker vzrok ne opraviči posledice, vsaj v tem primeru ne.

Dirkač ni sodnik in rabelj v eni osebi, oz ne smemo pustiti, da to postanejo oz jim pustiti, da to so, ker eni se res obnašajo ko bok i batina.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Citat:
Zakaj je do tega prišlo pa niti ni važno, ker vzrok ne opraviči posledice, vsaj v tem primeru ne.
ne-ne-1.gif

Ko nekoga jebes v glavo, moras pricakovat, da jih bos dobil po picki. Ali nosu.
Sicer pa Rossijev roundhighkick oznacimo kot samoobrambo.
cool-1.gif

JackSparrow

Pripravnik
29. apr 2013
253
10
18
Slovenija
Še 15 kratni svetovni prvak Giacomo Agostini ni stopil Rossiju v bran.
aplauz.gif
Vseskozi govorim da je Rossi zgubu živce.
In zato si je čisto sam kriv. Agostinijevo mnenje velja in je na mestu.

24ur.com

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.686
1.045
113
Darjan: za fuzbal tako pise v pravilih (verjamem da). Daj mi zdaj najdi pravilo oz. clen za MotoGP, kjer pise, da mora biti noga ves cas ob motorju oz.. NA motorju (heh, kot da motorist zapusti motor in pride nazaj, ti pa mas vcasih take res hude)? Ko mi prezentiras ta clen bom vsaj vedel, da vsak, ki spusti nogo pred ovinkom, goljufa
smile-1.gif

Mislm, kake ti pokas...