Mah vir je vrhunski, glede na to, da ne vedo, da Rossiju niso odvzeli točk...
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Kaj pa če bi zadnjo dirko skup gledal nekje
O, veliko se jih spozna še bolje od mene. Samo odločajo ne (no, nekateri tudi, v F3 recimo zelo dobro vedo, kaj se sme in kaj ne, v F1 pa jim to ni jasno).. In ne, niso sami slabi komentatorji. Gabra in Skubo lahko poslušam cel dan, pa ne najdem kiksa. Fantje in punce z Radilo LeMansa, nekatere komentatorske ekipe v NASCARju, uradne komentatorja Formule E (dario Franchitti in Martin Haven, če se ne motim), gromno je tega. Eni so pa pač zanič.Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Ker ne spremljam motoGP (sicer poznam dirkače, ampak za nobenega ne navijam), me resno zanima IQ in pa starost Rossijevih navijačev. Ker od njih pride samo "lulika, "lizika", "jokica," "cigan", "španski cigan..." Ko neke mlade in užaljene najstnice...
SJTV1 pa itak spet v svojem stilu, da razen njeg o motošportu itak nobeden nima pojma (ne FIA, ne Dorna, ne komentatorji, vsi so senilni itd.)
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Kaj tole? Tole samo kaže koliko pameti ima Lorenzo. Javno kontra delodajalcu.Da jaz kaj takega naredim svojemu delodajalcu (javno postavljam pod vprašaj odločitve šefov) me takoj postavi na hladno.
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Kdo je klovn sploh?
https://www.youtube.com/watch?v=x7fep8y0X2w
Zakaj pa ta ni padel po brci? LoL Pa velik lazji motor je recimo.....ajmo znalci!
Samo eno na pol zaribano mašino naj mu dajo za zadnjo dirko, pa bo...Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Kaj tole? Tole samo kaže koliko pameti ima Lorenzo. Javno kontra delodajalcu.Da jaz kaj takega naredim svojemu delodajalcu (javno postavljam pod vprašaj odločitve šefov) me takoj postavi na hladno.
Če bi bili pri yamahi pametni, bi ga zaprli v eno klet do konca sezone. Itak je v njihovi lasti, naj ga pač naučijo reda. Naj malo dirka kako 125-kubično japonsko prvenstvo, pa se bo naučil, da se ne gobca.
Enako bi honda morala naredit z MM; jim je tudi dosti škode naredil.
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Ksz...
http://www.ilgiornale.it/video/sport/video-che-incastra-marquez-cosa-successo-caduta-1187369.html
Malce primerjave dogajanja na stezi pred padcem.