MotoGP 2015:

peter_nn

Pripravnik
4. okt 2007
509
2
18
Je pa v mojih očeh izgubil predvsem Mihelič.
Če sem ga cenil kot komentatorja v F1 še iz časov pred 20 ali 30 leti nazaj, me je pa s svojim komentarjem na tole motoGP dirko razočaral. Naj si še enkrat dobro pogleda zadnjih par krogov kaj je Marquez počel, kako je šel na nož, in zadnji ovinek pred padcem in naj še malo premisli kaj je bil cilj Marquezove vožnje, za kaj se je že boril s svojo vožnjo na nož okoli Rossija... kot sem že rekel s tako vožnjo ti gume pobere v parih krogih...

mi pa kljub trudu brce Rossija ne uspe videti, če se ti ena nadležna muha, ki se jo ne moreš otresti, vsede na koleno jo pač odrineš..., da pa ima v kolenu tolikšno moč, ko se včasih z motorji celo bočno trkajo, pa ne verjamem...

Naj pa v predpsih tako vožnjo kot jo je izvajal Marquez kaznujejo s prepovedjo nastopa na tekmi ali dveh. Pa ne mislim s tem če se dva dirkača borita za eno mesto, ampak če nekdo ki je izpadel iz boja za naslov prvaka ovira tistega ki se za naslov še bori, oziroma tudi za nižje uvrstitve

JackSparrow

Pripravnik
29. apr 2013
253
10
18
Slovenija
Navijač MM zagovrja MM, navijjač VR pa VRja. Kaj se je pa dogajalo v bučah obeh vesta pa samo onada. Vse ostalo so špekulacije in natolcevanja in s tem ne boste spremenili nič. Tut SHUMI je delu pizdarije pa je največji. Zame vsekakor ni. Pa smo spet tam. Začaran krog, ki se nikoli ne konča.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Rolling Stoner?
hysterical-1.gif
Ti to resno?

Bo goba začel Janšo promovirat in branit?
hysterical-1.gif

Si res tako trd, da izločiš samo izjave, ki ustrezajo tebi? Daj pojdi v politiko in F1 že.
stupid-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Marquez bi moral pasti na drugo stran, ker ga je Rossi brcnil. Ful je čudn ta svet fizike.

Bl ne.

V glavnem povzetek teme je, da bi bilo najboljše, da vsakemu, ki izpade iz boja za prvaka prepovemo dirkanje do konca sezone
evil.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Citat:
Marquez bi moral pasti na drugo stran, ker ga je Rossi brcnil. Ful je čudn ta svet fizike.

Ja ko brez trenja gledaš na fiziko je ja očitno. Razočaral si me...

mistique

Guru
16. jun 2009
13.752
1.546
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:

Ja ko brez trenja gledaš na fiziko je ja očitno. Razočaral si me...

Po takem high kicku ni šans da padeš na isto stran. Razen, če si že padal pred udarcem.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Če pogledamo smer brce vidimo da gre vzdolž motorja torej sila vpliva direkt na gumo in zatorej trenje. Sej ni padu na uno stran ampk je motor zgubil oprijem.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Kdor misli, da je to brca ma že velike težave z razumevanjem oz. vsaj z besednjakom.

V tem primeru, ko se mu on prej nasloni na nogo, ga lahko še kvečjem odrine, brcne pa ne več. Z nogo v luftu na tako blizu v stran na širokem motorju je pa ta moč res izjemna.
bonk.gif

Zagotovo je ta sila večja, kot, ko se Markez krog prej butne vanj z motorjem.
stupid-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Ja butnu ga je ful hahahha. Dejte no. Dovolj ga jhe butnil da je Marq izgubil ravnotežje. To ej zame dovolj.
SIcer bi pa lepo Rossi dirkal naprej pa do tega nebi prišlo.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
priden.gif

Goba, saj tebi je oproščeno, ker si bogi.
tongue-1.gif

Tko kot je bratuškova rešila planet in preprečila finančno in begunsko krizo.
tongue-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
http://m.24ur.com/sport/motogp/mamola.html

Stoner tudi pravi da je rossi kriv. Kdo je sploh rekel da ni, od vidnih imen motošporta?
Pedrosa!!
Je rekel, da prvi zmeraj izbira linijo, drugi mora zavirati, se ogibati ali mimo iti (če gre)

Sicer pa, tem za 500 strani. Tamal je provociral, tavelki ga je imel poln q . To je dejstvo.
Tavelki ga je odpelu iz linije, tamal se je mal zmedel, dodal gas, se naslonil/zarinil v tavelkega in padel. Tista noga ne vem, če je bila lahko usodna. S kolenom podreti motorista tako, da ga daš koleno malo ven NI RES. Nobene brce ni nikjer videti. To je samo itraz novinarjev in navijačec tamalga. Še mal, pa bo nekdo napisal, da ga je tavelki na gobec. Najboljši motociklisti na svetu ne padajo od dotika v koleno. Kvečjemu, bi lahko koleno tavelkega bolelo. Bilo je veliko večjih kontaktov pri večjih hitrostih, pa so speljal. Tako da, tamalmu je slava udarla v glavo. Ker ne more biti več prvak, bo pa druge drk_al. Pač v središču pozornosti hoče biti.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Kje je idealna linija in v katero smer pelješ pod kakšnim kotom iz zavoja v primeru tudi če zapelješ ven iz idealne je jasno! In Marquez je to počel v tistem usodnem zavoju! Rossi pa tega ni počel,še več namerno je zaustavljal oba in rinil izven idealne linije na rob proge!

Kaj vam ni jasno??? Kaj vam faking kujac ni jasno?? Zakaj enkrat ne stopite nazaj in razmisljite,ali sem res tak [cenzura],da sem slep idol VR46 italjana??

Druga zadeva Tepeš in Prevc je popolnoma druga zadeva in ni nič primerljiva z tem ! To sranje so si izmislili spet eni pametnjakoviči,ki delajo budale z naroda!Ker tam ni bilo popolnoma nič narobe,samo vsak je naredil najbolši skok,kot ga je lahko.Nobeden ni nikogar oviral in očitati Tepešu,da je predobro skočil je res najbolj podlo od podlega.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.686
1.045
113
Tko nekak tud sam verjamem, da je blo. Ko si prvi lahko vozis po pisti, kjer zelis, jebiga. Bedarij iz F1 glede tega se je treba pa v sirokem loku izogibat...

Sgh: jebo tebe idealna linija. Slepim bi moral prepovedat vstop na pisto... dzabe ti taki izgovori, ce mulo ne spremla kako in kje je prostor... mislm, kake butaste mas sele ti...