MotoGP 2015:

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
nekaj dirk nazaj je mulc enako naredil doktorju glede zapiranja. Sam takrat je dobil lekcijo motocrossa.
Sicer pa vse skupaj je mal brez veze. Gre za svetovnega prvaka. Pa naj se udarita sama, ne pa da odločajoi drugi tekmovalci in komisarji. Beda od bede. Naboljše bi bili, da rossi res bojkotira dirko in naj si špančki razdelijo denar , pokale, pa kaj jest vem kaj še

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Jaz upam da dirko v Valencii zmaga Pedrosa, vsi ostali dirkači pred Rossijem na štartu, pa da ga hitro spustijo naprej do četrtega mesta (to mesto mu še NE prinaša naslova, če je jokica drugi), pa da potem proba napast tretje mesto...najbolje bi bilo da lulika odleti ven in hitro dohiti jokico in ga premaga v zadnjem ovinku!!
smile-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
ja, to bi bila fer poteza ostalih dirkačev. Pa se naj sami zmenijo med sabo. Sam bi Markeza menda infarkt, če bi ga v drugem ovinku že pregiteval Rossi

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
39
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Jaz upam da dirko v Valencii zmaga Pedrosa, vsi ostali dirkači pred Rossijem na štartu, pa da ga hitro spustijo naprej do četrtega mesta (to mesto mu še NE prinaša naslova, če je jokica drugi), pa da potem proba napast tretje mesto...najbolje bi bilo da lulika odleti ven in hitro dohiti jokico in ga premaga v zadnjem ovinku!!
smile-1.gif

Zadnji krog Doohan-a
smile-1.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.757
808
113
toti Maribor
Sicer ne zagovarjam dejanja Rossija, ampak vseeno. Mi lahko kdo od Marcovih fenov pove, zakaj se ni enostavno odpeljal naprej, ko je Rossija prehitel, če je bil hitrejši od njega, oz. zakaj se ni peljal enostavno za njim, ko je videl, da mu ne more pobegnit. V igri je SP in Marc je to vedel.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Sicer ne zagovarjam dejanja Rossija, ampak vseeno. Mi lahko kdo od Marcovih fenov pove, zakaj se ni enostavno odpeljal naprej, ko je Rossija prehitel, če je bil hitrejši od njega, oz. zakaj se ni peljal enostavno za njim, ko je videl, da mu ne more pobegnit. V igri je SP in Marc je to vedel.

Če feni italjana niste opazili sta naredila oba več zdrsov na meji padca,posebno še Mark ko ga je prvič italjan prehitel je šel izven steze iz linije! Lepo bi bilo če bi si ogledali še nekaj krogov nazaj. In dejstvo je,da so bila tista prehitevanja čista brez izsiljevanja,tudi menjala se nista na vsakem ovinku !Namerno zaustavitev je priznal tudi sam in zato je bila kazen!!

Za mene ,če je kdo jokica je bil italjan,ker mu je v glavi bil samo Lorenzo,vse ostalo ga je motilo.lp

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.364
87
48
Kako to da je MM pace kar naenkrat po 10 krogih padel in začel voziti isti čas ko Rossi?
Zakaj je MM po padcu peljal v bokse? Če bi nadaljeval z dirko in bi Rossija 100 % ujel. Bi s tem dokazal da je Rossija takrat namerno oviral?

A se ni zgodba ponovila iz prejšnje dirke? MM ni mogel mimo Rossija potem pa kar na enkrat prvi in v zadnjem krogu postavil rekord??

Kar nekaj krogov so bila prehitevanja na meji padca in če bi vozila na ta način do konca dirke, bi sigurno eden od niju padel.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik zakon pravi:

Navija tu kdo sploh za Marqueza
sprasujem se.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Še vedno niso podali razlage kaj je storil Rossi narobe, katero pravilo je kršil?
A to, da ga je vodil na linijo, ki ni idealna? Pa saj to delajo vedno ko prehitijo v ovinku in zapirajo potem iz ovinka...torej zakaj ne takrat kaznujejo?
A lulika ni imela dovolj prostora? Koliko ga rabi? 20 metrov?
To je pač dorna, ki bo naredila vse, da letos Rossi ne bo zmagal. Če so šli spreminjat pravila par let nazaj izključno in samo zaradi lulike, potem to danes ni nič čudnega.
Itak ko bo Rossi končal bo gledanost padla zelo zelo nizko...me zanima kaj bo potem ta gnila dorna naredila...

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.722
5.878
113
Snečer za tebe itak vemon da si malo "poseben"
evil.gif

Nazadnje urejeno:

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
On vozi po pravilih, vendar se v križiščih (kot sam pravi) rad postavi v prvo vrsto, nato pa zadržuje promet (z vožnjo po omejitvah) in poka grimase...

Res je poseben......
To je po njegove vožnja po pravilih.
Vsi z cestaki pa so primitivneži oz tisti ki vozijo v grupah....

On se pa samo rad postavi mimo vrste na prvo mesto v križišču..
to je to

Nazadnje urejeno:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.722
5.878
113
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:

Itak ko bo Rossi končal bo gledanost padla zelo zelo nizko...me zanima kaj bo potem ta gnila dorna naredila...

Tako kot pri F1. Po kontraverznem Šumiju je gledanost zelo padla. Pa naj je delal še take pizdarije in imel ničkoliko sovražnikov, pa se ga je gledalo. Danes pa kaj... vseeno ti je če prešaltaš na Nodija ali gledaš F1.

Nazadnje urejeno:

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Tudi Marcova poteza je zlo idiotska. Ko bi Rossi končal kariero bi lahko dobil ducat njegovih privržencev. Ampak ego je ego...
Se je pa na kilometr vidl, da Honda ni zadovoljna z obnašanjem varovanca.

Suppo sploh ni hotu dajat izjav, čeprav ni nek goreč privrženec Rossija. To dost pove.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.686
1.045
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik zakon pravi:

Navija tu kdo sploh za Marqueza
sprasujem se.gif

Teb res nc ni jasno, a?
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
Mogoče pa ima Mark plane osvojiti več, kot je rossi in ga hoče letos zaradi tega zajebat, ker za marka je letos izgubljeno prvenstvo, če pa rossi dobi še 10. lovoriko, pa ga bo toliko težje prehitel?

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Sicer nisem marcov fan, ampak ce si gledal, si videl da sta vozila na polno. Nista bila toliko pocasnejsa niti od vodilni dveh niti od tistih zadaj. Ce upostevas, da sta se se redno prehitevala sta vozila dosti bolj na polno kot ostali. Kako bi se odpeljal naprej, ce ga je Rossi ves cas prehiteval?
Poglej koliko pocasnejsa sta bila v povprecju ze od najhitrejsega Pedrose. Po nekaj desetink na krog in to ob nekaj prehitevanjih. Ducattiji in ostali jima niso niti priblizno uspeli slediti.

SP gor ali dol. Marc je pazil, da se ga ni dotaknil. Bi ga kar moral spustiti naprej in nato z varnostne razdelje opazovati kaj delajo pred njim? Bi morala na zadnjih dirkah nastopati samo dva dirkaca, ostali pa bi imeli funkcijo strokovnih komentatorjev?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Se vedno mi niso jasne izjave Rossi fanov. Na eni strani je bil Marquez hitrejši od Rossija po eni strani strani pa vsi govorijo kako je bil Rossi boljši in kako ga je šolal in da je najhitrejši voznik. Sori sam tle ni logike.