MotoGP 2015:

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Nekaj mi razložite, a omejitev hitrosti v boksih je avtomatična - mislim "daljinsko vodena" al kako? Ker če je in prideš s 5 m fore not in nisi glih neroda, maš na izhodu enako ali malo manjšo prednost.

Če sem jaz prav pokapiral si jo omejijo s stikalom..na 60 km/h. Ker so na črti vsi pritiskali stikala.

..........................

Sicer jaz sem spet gledal dirko z zamudo (včeraj zvečer)...a....je bial perfektna! edino škoda da je Lorenza poknilo na rit...bi imeli še kaj gledat do konca.

kar se pa Rossija in Lorenza tiče in njune menjave gum...pa da sem jaz šef moštva...s kolom bi ju ganjal!
evil.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Dvomim, da bi bilo kaj za gledat do konca, če lorenzo ne bi poknil bi samo v 1 krogu nabral 8-10sec prednosti, torej rossiju "lovljenje" ne bi bilo v realnem dosegu. Edino če misliš lorenzovo lovljenje Reda? Kar pa tudi dvomim da bi se spustil...

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Lorenzov odstop je idiotizem od njega, da je z neogretimi slick gumami na mrzli podlagi tišal na vse ali nič... Rosi ima tukaj več sreče kot pameti, da je Lorezo odstopil...

Baz je precej krogov več vozil po 9 sek na krog hitreje z slick gumami, tudi Marc je precej prej menjal...

Orentacija je vsekakor bla, v boxe so klicali oba...

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Seveda to kar praviš ti ni res..... Tudi na suhem je včasih boljši Rossi... Predvsem bodo v igri morebitne nule. Ne pozabit še na tamalga, ki se bo dokazoval prav v vsaki dirki, hudič pa je ker Lorenzo mora zmagovati in ravno tamal bo največji problem Lorenza.

Pa tudi Rossi zna kakšno še zmagat. Skratka vse je če če... Honda pa dvomim da se bo ozirala na Yamo, saj so se jim vsi smejal ko je tamal legu.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Je pa bilo zanimivo, kako je malinovec spustil tam oba naprej, ko so se nekaj prehitevali...verjetno je računal na stari rek; kjer se prepirata dva... in na koncu se mu je izšlo.

Dejansko je tokrat najbolj zrelo odpeljal ravno on, ironija na višku.

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Na to sem tudi sam pomislil... Lej tud malinovci se učijo.
Sam [cenzura] k Lorenzo nima šans v mokrem... V suhem pa v dogfightu pa bi znalo bit zanimivo, takrat se bo zihr en sesul. Lorenzo je hitrejši, vendar na bremzah je boljši Rosi kar je pomebno pri obračunu...

Skratka marsikaj si lahko še obetamo v tej sezoni.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.648
6.704
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik gloglo pravi:
Lorenzov odstop je idiotizem od njega, da je z neogretimi slick gumami na mrzli podlagi tišal na vse ali nič... Rosi ima tukaj več sreče kot pameti, da je Lorezo odstopil...

Baz je precej krogov več vozil po 9 sek na krog hitreje z slick gumami, tudi Marc je precej prej menjal...

Orentacija je vsekakor bla, v boxe so klicali oba...

467716-post_slo.gif

zmaga.gif

Sicer pa naj se koljejo med sabo samo da ne bo prislo do kaksnih hujših padcev (poskodbe ali celo smrti). Pa po moznosti se nasrkal tisti ki ne bo zadeve zakuhal.
Tega nam pa res ni treba.

A ni Lorenzo nekoc Simonceliju rekel da se bo moral malo "umiriti" ali nekaj v tem smislu. In glej ga hudica, kaj se mu je zgodilo.

Nazadnje urejeno:

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Lorenzo že joka da ni varno stalno vozit s slajkami in si želi spremembe pravila. Jokica!

Še vedno trdim da bi moral Rossi dva kroga prej v bokse, pametno zna peljat in se nebi razlepil, nebi pa tudi zgubil toliko mest in bi bil najmanj 2.
Marquez je odpeljal izredno zrelo, tudi spustil ju je predse da si je ogledal obrabo gum in zato potem šel v menjavo motorja. Dejte mal na moto gp članke brat ne sam slikc gledat
grin1.gif

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Ja Pedrosa je odpeljal odlično dirko (pa kje glih zdej hehe)
Lorenzo kot vedno ko uide in se mu vse poklopi, Rossi bo moral pa trdo delat da mu ne uide naslov letos, prov škoda bo če mu bo falilo na koncu tole drugo mesto ki je bilo danes dosegljivo (no al pa prejšnji fail...)

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Krneki iz rit potegnil dnevno formo, zdaj pa 2 leti ne bo nič.
bonk.gif

Tud v dvoboju je bil odličen, je vedel da Rossi ni pripravljen pa totaln kamikaze move, čeprav bi lahko on Pedroso parkrat zrinil.