Moto GP 2011

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Sezona pred vrati teme pa nobene!
Rossi se še lovi z rodeo Ducati, čeprav na testiranjih ni nikoli blestel bo po moje na dirkah vseeno malo boljši kot so trenutni rezultati.
Stoner ima po moje kar lepe možnosti za prvaka, če bo psihično stabilen, prav tako Pedrosa.
Obe Yamahi s Spies-om in Lorenzom pa mi ostajata nenznanki.
Crutchlow in Abraham sta nova, slednji pravi,da je lahko zelo hiter.Bomo videli
cheer.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Rossi se bo po mojem mnenju letos vozil okoli petega mesta, razen če bodo imeli vodilni težave, takrat so mu na dosegu stopničke. Se še matrajo z dirkalnikom, vendar še ne vejo, kaj je narobe.
Moj favorit za naslov je Stoner, takoj za njim pa Pedrosa. Stoner je najboljšim ko povede na startu in se odpelje zasledovalcem, nekoliko slabši pa je v neposrednih dvobojih s tekmeci, ker hitro postane živčen. Honda bo letos zelo močna, dobro delo so pokazali že v drugi polovici lanske sezone. Lorenzo naslova njabrž ne bo ubranil, Spies pa mu vsekakor ne bo pustil dihati.
Abraham bo po mojem zadnji v prvenstvu.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Spremjlamo spremljamo....

Nažalost malce razočarani z Rossi/Ducati paketom, ker ni bilo 8min fix-a kot ga je napovedal Jeremy Burgess. Je pa zanimivo, da niso spreminjali skoraj nič, samo setup. Imajo veliko delov, ki naj bi bili pisani Rossiju in zdaj tudi vsem ostalim na kožo pa jih še kar niso začeli testirat (oz. so jih v španiji na vzporednem dukati testu).

Kot Stoner pa pač tudi ni v stanju peljat Ducatija zdajle zaradi rame ipd. Honde so pa res vesoljsko hitre, motor je čist predober, bojim se da bo tekom sezone še več razlike, ker nimajo prav nobenih problemov z zanesljivostjo in tudi ne s porabo goriva, kar tolče vse ostale.

Upam da pri Ducatiju poštimajo zadevo, da bo kakšna huda borba pa brez PADCEV! in drugih težav, ker uničijo celo sezono. Upam tudi da se Spies in Simo pridružita četi vesoljčkov, kar bi pomenilo fantastične dirke!
cheer.gif

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Bautista si je na današnjem prostem treningu zlomil stegnenico.
frown-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
frown-1.gif

A nima dveh ? Rossi je vozil z zjebano ramo od svojega igrackanja z MX in razf00kano nogo od svoje napake, da pavze sploh ne omenjamo, pa je bil vseeno tretji.

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.933
396
83
Ja to tut mene zanima. Predvsem pa za kvalifikacije. kje bi si jih lohk pogledu?

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
frown-1.gif

A nima dveh ? Rossi je vozil z zjebano ramo od svojega igrackanja z MX in razf00kano nogo od svoje napake, da pavze sploh ne omenjamo, pa je bil vseeno tretji.
Če se prav spomnim, je zlom stegnenice najslabši zlom, ki se ti lahko zgodi. Mogoče bi kaj več lahko povedal Jernej, ampak ga v tem delu foruma najbrž ne bomo videli.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Glede na kvalifikacije lahko prvaka že izbiramo med Stonerjem in Pedroso...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Jap...Honda ma letos menjalnik k šaltne brez da bi čutu, motor stalno na gasu.

Upam da bo v dirki kaj drugače, sam se mi zdi da je res "prehitra" Honda.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Pa saj je tako bolj zanimivo po eni strani, če bi rossi bil še vedno na hondi bi se vozil pol kroga spredaj. Je bil na hondi in je iz jajc naredil dominanten moped, je bil na yamahi, ki so bila jajca in je spet zmagoval po spisku, zdaj je na ducatiju ki so še večja jajca od vseh jajc, a imam upanje...letos verjetno ne, drugo leto...

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Tud Stoner obvlada.
Lepo se je videlo kako je metalo druge voznike Ducatijev, ki niso bili niti približno blizu Stonerju.
Stoner ima edino težave sam s sabo in alergija na laktozo mu je tudi pobrala nekaj dobrih rezultatov.
Lorenzo zna bit hiter............,če mu Doctor motor naštela drugače ga bo pa še Spies tepel
evil.gif

Upam,da letošnja sezona ne bo dolgočasna zaradi Honde!