Moške obleke ->potenje -> smrad

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
ksz

Hja jst mam pa drug problem. Pod pazduhami se zelo malo potim, a se več po nogah
bonk.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Jaz sem trenutno maksimlano zadovoljen za Oriflame deodoranti (trenutno testiram tretjega oz. četrtega (različnega seveda) za povrstjo, pa me tudi eden še ni pustil na cedilu!)....tako da priporočam.

To je prav v spreju? Kakšen roll-on ne obstaja?

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Dobre čevlje (torej usnje), ter njihovo redno zračenje (najboje ko prideš domov, dajih daš enkam pod radiator oz. poleti na kak balkon). Nogavice pa tako ali tako...dnevno.

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
K zadnje 2 posta bi dodal še samo GEOX čevlje. Za ljudi ki imajo resne težave z potenjem nog, so ti čevlji prava revolucija.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Namažeš se zvečer po tuširanju.

zmaga.gif

Dosti folka dela to napako, da se zvečer stuširajo in šele zjutraj uporabijo deodorant. Deodorant je potrebno uporabit takoj po tuširanju, ker se ponoči tudi ful potimo.

Nazadnje urejeno:

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
Citat:
Uporabnik Goran_82 pravi:
K zadnje 2 posta bi dodal še samo GEOX čevlje. Za ljudi ki imajo resne težave z potenjem nog, so ti čevlji prava revolucija.

ja, zakon so, veliko bolj hladni. Je pa res, da mi po enem letu prepuščajo vodo, a nič ne de, pač jih nimam v dežju.

Za pazduho pa axe stick pa 2x na dan ko imam obleko gor pa je.

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Se strinjam, čeprav načeloma ni najbolj zdravo, ampak jebiga...
smile-1.gif

So pa ljudje, ki tega ne prenašajo najbolje...
rolleyes-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
1. britje pazduh
2. Triple Dry
3. za vsak slučaj še deodorant

Triple Dry od Linden Vossa dobiš samo v DMu (vsaj kolikor je meni znano), je pa najboljši anti perspirant kar sem jih sam probal. Namažeš se zvečer po tuširanju. Na začetku par dni vsak večer, pol pa na vsake tri dni. Skoraj popolnoma nehaš švicat (tu in tam še v kakih ekstremnih pogojih), si pa jaz vseeno špricnem še malenkost deota zjutraj.

Sam uporabljam roll-on, maš pa še kremo in sprej, se mi zdi.

31WBJJ7CY8L._AA251_.jpg

Ne vem, če je zdravo, da prenehaš švicat.

Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Namažeš se zvečer po tuširanju.

zmaga.gif

Dosti folka dela to napako, da se zvečer stuširajo in šele zjutraj uporabijo deodorant. Deodorant je potrebno uporabit takoj po tuširanju, ker se ponoči tudi ful potimo.

Mnogo ljudi dela napako, da se ne stušira in se hkrati namaže z deodorantom (sarkazem
grin1.gif
)Ne moreš smrdet od zjutraj do popoldne..., ali v najhujšem primeru od večera pred spanjem, do drugega dneva npr. na šihtu..., razen če se ne znaš normalno stuširat (ja tud podrgnit se je treba in to z milom)..., pa ne škodi deodorant kasneje in kakšne sveže obleke. Tuš pa DEO ne pomagata, če nosiš 14 dni iste obleke.

(ni letelo na naslovnika posta, ampak splošno tistim, ki znajo sredi dneva zasmrdeti...pa ne enkrat po slučaju).

EDIT: britje pazduhe pomaga.

Nazadnje urejeno:

raY_

Pripravnik
20. avg 2007
122
0
16
Za smrad pod pazduhami : MENNEN SPEED STICK anti-perspirant gel.
Za smrad na nogah: PADOVIS deodorant za stopala (drugi deo,geli,pudri MI NISO POMAGALI, probal vsaj 7 različnih). Padovis krema mi recimo ne pomaga.
Vseeno pa se mi noge še vedno potijo, ampak smrad (zelo zelo odbijajoč) pa sem odpravil.

Dwayne

Pripravnik
22. avg 2007
357
0
16
Maribor
Čuj,

kakšne obleke pa nosiš? Mislim na material... volna, bombaž, poliester? Mogoče ti obleke ne dihajo in zato švicaš?