Lej Franci lahko o urarstvu predava kakim srednješolem, meni nebo, ker moj servis ure stane tolko kolko on da za 5 tistih ugabnih puloverjev, in da o njegovi kvarčevski logiki ne debatiram, ker to je še vedno učbenik za srednjo šolo, ne pa pojem na wikipediji.
Nebo me učil o urah nekdo, ki še v živlenju ni narazen vzel kakega brajtlinga, kajšele kaj s turbilonom, ker urar je še vedno na istem nivoju
kot ženska šivilija, in taki meni o urah nebodo predavali, lahko kvečemu popravijo dedkovo Poljotko, ki je družinska zapuščina moškemu
delu familije, tu se pa oni tudi počasi nehajo zame, ker ne ločijo orginala omege od kitajskega ponaredka za 3$.
Dajanje duše uri ki ima samo željen pogon je pa isto kot verovanje v zobno vilo. Dušo lahko ma recimo kot sem omenil kaka dedkova
ura, ki je mogoče med vojno bla sneta kakemu rusu. Upam da dojameš globino ki jo pišem.
Franciju pa reči da naj lepo dalje nosti tisto spako na roki in pametuje dalje tam na onem centru, lahko ga pa rufneš na
03 / 428 58 28 direkt na šiht, in ga vprašaš zakaj nima ene švicarske ure, pa za takega maherja kot se ima ta klošar, ob enem pa mu povej
da ga malkom iz ženevskega sejma lahko spet prekine, če bo kaj preveč sikal. Ker začne jeclat kak mu daš prvo vprašanje....
Nemoreš se pogovarjat in pameovat o formulah, če se še pa nisi peljal z njo.
Ja leta 74 je sajkica res mogoče bla v vesolju (teorija o zaroti pa kdaj drugič), samo nenazadnje kaj pa te to pomeni, da so zdaj naenkrat
vse te grde ure naenkra boljše ker jih je noso en model v vesolju?
Sajkice niso slabe, ampak ne jim neke duše pripisovat, če tega neupam niti dedkovi uri.