Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Se ne strinjam. Zakaj? Zato, ker imam sam s seboj vedno: ključe avtomobila, ključe skuterja, daljinec za rampo, denarnico, dve škatlici cigaret, vžigalnik, kakšne žvečilne, ključe stanovanja, telefon pa še kaj se bi našlo. Naj to nosim po vseh žepih? Lepo te prosim
.
Ključe od avta, skuterja, daljinec, škatlico cigaret, ključe od flata "pa še kaj bi se našlo" imaš lepo v avtu oz. skuterju.
Jaz seboj vlačim miljon stvari; od dlančnika, 2 telefona, ipoda, 3x ključi, žvečilni, drobiž, keš, mini denarnica s karticami in vizitkami,
kakšen kondomček, kuli, majhen blokec, majhen poslovni rokovnik, pilot od garaže, pilot od službene rampe, miljon listin, vse to
za en soliden rukzak robe, imam lepo na zadnjem sedežu v lični Hugo Boss aktovki za laptop, ki sem jo kupil na bolji za 20€ rabljeno;
prazno brez laptopa
In imam tam not vsega in svašta, nekaj pa še po predalih po avtu. In ko grem z vozila, pač nabašem kaj
rabim v žepe, ponavadi mobitel, avto kluče, rokovnik in že šibam po opravkih, denar (namesto denarnice) pa je lepo vedno v zadnjem žepu.
Se ne spomnim kdaj sem kaj nazadnje zgubil (od pomembnih stvari ala ključi, mobitel)