Moška torbica

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Kje bi dobu kakšno lično torbico za denarnico, gsm, ključe, pa še za kakšno malenkost. Razne od eastpaka me ne zanimajo tok. So preveč športne. Jest bi rad kakšno usnjeno, pa tko da ima ročaj, da jo v roki držiš. Pa za čez rame ma tud lahko, sam bi se mogl dat snet naramnico. Včasih sm jih videl pri kakšnem starejšem atu... sam v trgovinah pa nikjer!

Hvala za info!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
A misliš to varjanto?

313L144pfVL._AA280_.jpg

Al tisti [censored] tošl ko ga ronaldo nosi?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ne ne... tale lacoste mi ne diši.
niti ne iščem "pedertošn"...

iščem usnjeno, za v roke al pa na ramo! tako lično, ne tok športne!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Jaz sicer nosim keš v žepu, tako da najbližje torbici kaj mam je poslovni zvešček, kamor beležim moje službene
nepomembnosti, če pa bi že se odločil za torbo (sploh nevem kaj bi mel v njej, keš mam v žepu, mobitel pa kluče tudi)
pa bi si omislil kaj takega, ampak kot rečeno bi bla prazna;

cristiano-ronaldo-man-bag-handbag-purse.jpg

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ne ne. tale je prevelika!

http://www.bolha.com/oglas1888296

tako usnjeno, pa da ma tm za okol zapestja un trakec, tko kt tale...

Dude!! Nemoreš tega nosit!

Citat:
Uporabnik titov pravi:
Moški za to uporabljamo žepe.

Word!

Spredaj levo ključi & drobiž, desno mobitel in žvečilni/kaka druga malenkost, zadaj keš in to je to,...
Kakšne papirje in resne zadeve pa itak imaš mapico ali malo taškico na zadnjem zicu,...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja. očitno sm pol res mal na - vezan!

problem je v tem, ker skoz izgubljam stvari!!! tošl, gsm, ključe... in če bi imel vse v eni zadevi, bi tok težje izgubil.
Mam pa tud jest v žepih denarnico in gsm, sam zdele polet vse to v ene kratke hlače basat... pa tud kakšne hlače imajo čudne žepe, da kej ven pade, ko se vsedeš...
jest mam rad da red in na enem kupu vse. ne da iščem v vsakem žepu posebej

evo, smo že bližje cilju!
paket%206.jpg

tale tamala na levi! sam črno, pa mogoče ne tok močno usnje! Ubistvu bi bil tud kakšen drug mogoče še boljši, sam da je črna pa da ni kej nakičena...

še malo, pa bom srečen ker sem moški!
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hja, se zadeve prodajajo jih tud nekdo kupuje...

Une športne mi res niso všeč. Sej kot sem že rekel - ni nujno da je usnjena. vazn da ma trakec za roko/zapestje in naramnico.

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
hja, se zadeve prodajajo jih tud nekdo kupuje...

Une športne mi res niso všeč. Sej kot sem že rekel - ni nujno da je usnjena. vazn da ma trakec za roko/zapestje in naramnico.

Tak ti bom reko pa ne bit jezen potem-te torbice se vedno bolj prodajajo, ker so/ste fantje vedno bolj poženščeni. Taki časi in moda je, da fantje dajo vedno več na izgled in potem zgleda pedersko, ko nekdo vleti z torbico. Torbica je vedno bila samo ženski pripomoček. Če moški nosi torbico mu samo še šminka na ustnicah fali pa je ženska oz. gey

Torbica in moški ne gre skupaj pa mi reči, da sem kmet al pa bilokaj-torbica je za ženske in pika.