Hlace z niskim pasom pac niso klasika kot ti je rekla gospa. Nisem se videl obleke al pa kogarkoli, ki bi imel obleko pa hlace z nizkim pasom, pa sem vsak dan med kravatarji. Jst mam ene take hlace, a sem jih tut kupil samostojno, se mi zdi da v BTC (Hala A) v enem od butikov. Ce mas dress code, se pac drzis klasike, nimas si kej zmisljevat. Za svoj prosti cas si pa ze zberes kar ti sede.
@Hanzi: Jst sem si nazadnje kupil Murino obleko kar lepo v Prekmurju. Mislim da je en Mercator oziroma Modiana v Crense(o)vcih, kjer majo Murine zadeve smesno poceni. Sem bil par let nazaj v Termah 3000 pa sem se zapeljal se nekaj kilometrov do Mercatorja in kupil obleko, se en kolega si je kupil obleko, drugi pa plasc. Mislim da smo takrat dali okol 35/40k SIT za obleke. Plasc iz kasmirja pa runske volne pa je bil 34k SIT. Drugace pa je en kolega pred nekaj meseci delal obleko po meri (spet v Prekmurju) in mu jo je krojac naredil za 150€ pa pravi da je super zadovoljen. Mas pa po Ljubljani razne preprodajalce, ki ti zrihtajo Huso Boss pa Æerutti za 200€