Moška obleka za 200E v LJ ali okolici

vejca

Pripravnik
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
33 EUR ?
shocked-1.gif

Kakšna je pa kvaliteta?

Kot vsa ostala, kot majice kupljene v Benetonu. Se ti prej strga kot druga ki je stala 5 ali 6€.
Če si jo je kupil moški ki bi si z lahkoto privoščil tako za 500€ ali več, in ki ne kupi vsake stvari ki je samo lepa za pogledat, potem .....

Nazadnje urejeno:

vejca

Pripravnik
Odvisno za kaj jo rabiš, če jo rabiš samo za nekajkrat oblečt je čist uredu. Če jo boš pa nosil vsak dan ali nekajkrat na teden je pa to druga.
Moj mož si jo je kupil iz kataloga za 38€, oblekel jo bo samo za hčerin maturantski ples pa verjetno nikoli več.Obleka je krasna, material ni slab. Ko sva hodila po trgovinah nama ni bila nobena ravno všeč.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
SENS si mislil, je kar naša znamka, imam eno srajco doma, edina ki se ne mečka ne glede na to kaj delam z njo, pri Labodovih nisem bil pozoren ko sem jih kupil in kupil take ki se mečka "če jo že grdo pogledaš"
grin1.gif
O oblekah bo pa kdo drug kaj rekel.

Dwayne

Pripravnik
22. avg 2007
357
0
16
Maribor
Da ne odpiram nove teme...

ravno danes sem šel v nakup oblek in ugotavljam, da nikjer ni mogoče dobiti hlač z nizkim pasom. Ne vem zakaj (tudi Mura) vztraja pri nepotrebnih globinah (prodajalka pravi "to je pač klasika") hlač.

Lani sem si kupil v H&M fantastično obleko s hlačami z nizkim pasom. Takih oblek nikakor več ne najdem. Pri teh danes mi skoraj pol trupa sfali v hlačah. Zarine obleke so še kar kul, ampak še vedno so hlače pregloboke. Hlače z nizkim pasom imajo le take, kjer blazerja ni zraven. Torej ni kompletirano.

Kako vi shajate s hlačami? Vas globok kroj moti ali ne?

Če ima kdo odgovor na to kje najti obleko (kjer so hlače z nizkim pasom) naj mi to prosim zaupa. Hvala!

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Hlace z niskim pasom pac niso klasika kot ti je rekla gospa. Nisem se videl obleke al pa kogarkoli, ki bi imel obleko pa hlace z nizkim pasom, pa sem vsak dan med kravatarji. Jst mam ene take hlace, a sem jih tut kupil samostojno, se mi zdi da v BTC (Hala A) v enem od butikov. Ce mas dress code, se pac drzis klasike, nimas si kej zmisljevat. Za svoj prosti cas si pa ze zberes kar ti sede.

@Hanzi: Jst sem si nazadnje kupil Murino obleko kar lepo v Prekmurju. Mislim da je en Mercator oziroma Modiana v Crense(o)vcih, kjer majo Murine zadeve smesno poceni. Sem bil par let nazaj v Termah 3000 pa sem se zapeljal se nekaj kilometrov do Mercatorja in kupil obleko, se en kolega si je kupil obleko, drugi pa plasc. Mislim da smo takrat dali okol 35/40k SIT za obleke. Plasc iz kasmirja pa runske volne pa je bil 34k SIT. Drugace pa je en kolega pred nekaj meseci delal obleko po meri (spet v Prekmurju) in mu jo je krojac naredil za 150€ pa pravi da je super zadovoljen. Mas pa po Ljubljani razne preprodajalce, ki ti zrihtajo Huso Boss pa Æerutti za 200€
grims-1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik vejca pravi:
Odvisno za kaj jo rabiš, če jo rabiš samo za nekajkrat oblečt je čist uredu. Če jo boš pa nosil vsak dan ali nekajkrat na teden je pa to druga.
Moj mož si jo je kupil iz kataloga za 38€, oblekel jo bo samo za hčerin maturantski ples pa verjetno nikoli več.Obleka je krasna, material ni slab. Ko sva hodila po trgovinah nama ni bila nobena ravno všeč.

Zakaj jo bo potem samo enkrat oblekel
rolleyes-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.763
6.750
113
pri taščici
je moja naročila srebrno srajco in kravato po katalogu-srajca je bila barve betona-siva,kravata pa čist dru odttenk kot na sliki-photoshop dela čudeže

Sicer pa kupil od elkroja za slabih 200 evrov,

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Citat:
Uporabnik vejca pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
33 EUR ?
shocked-1.gif

Kakšna je pa kvaliteta?

Kot vsa ostala, kot majice kupljene v Benetonu. Se ti prej strga kot druga ki je stala 5 ali 6€.
Če si jo je kupil moški ki bi si z lahkoto privoščil tako za 500€ ali več, in ki ne kupi vsake stvari ki je samo lepa za pogledat, potem .....

Jaz nosim majce iz Benetona, pa se mi ne zdijo slabe kvalitete,

vejca

Pripravnik
Gamero- obleko bo oblekel samo enkrat zato ker jih ne nosi, samo za posebne priložnosti, teh je zelo malo.
tinekr-Hči je imela prakso v Benetonu in si kupila nekaj malega majic, pa so po dveh pranjih ali treh že nastale take male luknjice. Šefica ji je odsvetovala kupovanje oblačil v Benetonu zaradi slabe kvalitete. Vse ostalo kar kupi v New Yorkerju ali Takkotu se obdrži veliko pranj.