Morje...

Tonchica

Zelenc'
27. jun 2012
1
0
1
Katera je najbližja destinacija za počitnice na Hrvaškem? Če potujem iz Ljubljane? Nameravam iti na morje, ampak imam majhne otroke mož in jaz, pa ne bi hoteli iti na nekatero dolgo destinacijo, kjer je potrebno veliko časa se voziti v avtu…Kam vi ponavadi greste na morje, če greste na Hrvaško? In kaj je boljše hotel ali nekakršni apartmaji glede nastanitve? Jaz bi raje apartmaje, kako zaradi cene, tudi zaradi otrok, jaz jim moram pripravljati hrano, v hotelu pa jim to ne morem...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
...meni je všeč recimo Moščenička Draga, grem večkrat na dnevno kopanje dol, zvečer je mir, odmaknjeno od glavne ceste. Poguglaj malo za apartmaji.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Plaža je kot savski prod, tako na plaži kot v vodi. So dve večji plaži. Senco dobiš a moraš biti zgoden. Voda že par let najčištejša na Hrvaškem.
Ni primerjave z Zahodno Istro, voda je res bistra.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Aja... popoldan se sonce skrije za Učko, potem je pa senca povsod
smile-1.gif

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
To tudi mene zanima.
Ampak bom ugibal in rekel da ne, vsaj jaz jih na tej strani Reke nisem videl.
Je pa eden na nasprotni strani, poleg Kraljevice. Reče se mu Oštro in kar se mene tiče je super. Napol divji (beri neurejen), ampak ima svoj čar. No tak je bil par let nazaj, menda so ga zadnje čase obnavljali. Voda je super, sence kolikor hočeš, pogled na Krk, rafinerijo
evil.gif
...
Odkar je odprta avtocesta si tam tik tak. je pa še vedno jeba vožja mimo Bakarskega. Ampak razgled to odtehta vsakič. Vsaj zame.

Narobe ugibal; imajo. Cene pa tudi ...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ja je en mini kamp takoj ko z glavne ceste zavijes in vse imas pri toki, market, gostilne, plaza, kiosk...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
To sem bral v Jutarnjem 2-3 leta nazaj. Napisal sem kar sem prebra, res je, da nisem šel merit
smile-1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.384
313
83
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ja je en mini kamp takoj ko z glavne ceste zavijes in vse imas pri toki, market, gostilne, plaza, kiosk...

Kje to, takoj pr mošenički dragi mislš? Je tud kje kak pri brseču oz tam kje bliz? Ker klele mi zgleda kr lepo za kak dan.

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Za Bršeč dvomim, da ima kamp, je pa takih zalivčkov kar nekaj v tistih koncih (med Lovranom in Rabcem)

Stacioniraš se v kampu Draga in se potem zapleješ levo ali desno.

Je pa ena taka plaža tudi v Moščenički Dragi skrajno desno (gledano v smeri morja) še naprej od druge prodnate plaže, po skalah se moraš spustit do vode. Zraven je tudi stena z dvema policama višine 5 in 8-9m za skakat v vodo, pa še hitro priplezaš nazaj na polico, tako da se lahko konkretno naskačeš
smile-1.gif