Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Najprej telekomov, ki bi moral zvarit tisti konc od optike....potem pa še Amisov, ki bi moral napeljat kable in inštalirat modem ipd... ampak prvi ni našel optike, drugi pa ni mogel napeljat, če ni prvi našel optike...
Citat: Uporabnik ynos pravi:
Najprej telekomov, ki bi moral zvarit tisti konc od optike....potem pa še Amisov, ki bi moral napeljat kable in inštalirat modem ipd... ampak prvi ni našel optike, drugi pa ni mogel napeljat, če ni prvi našel optike...
V mojem novem bloku je optika pripeljana v flet. Nad vhodnimi vrati je omarica z varovalkami, zraven nje pa še ena identična omarica v katero mi je T-2 monter spravil router sli kaj je tisto
Tudi naprej v stenske doze so UTP kabli iz te omarice speljani podometno
Ja un iz Amisa mi je rekel, da je možno, da je pod omarico z varovalkami ta priključek. Druga opcija pa tista s spalnico, pa da manjka kabel. Kakorkoli, jutri težit začnem spet...
Je prišel drugi mojster danes (iz Telekoma, prejšnji je bil outsourcan SP-jevc), pa je našel v 3 minutah. V drugem nadstropju je zadeva...treba po kanalih v zidovih potegnit kable do stanovanja. Nič vrtanja.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.