Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Zanima me, če kdo uporablja to storitev in debetno kartico. Namreč ni mi jasno ali mi na račun lahko nakazujejo tretje osebe ali to že spada pod pranje denarja?
Ali je treba račun prijavit davčni? Kako je z nakazili (ebay)
Hvala
Citat: Uporabnik harigast pravi:
Zanima me, če kdo uporablja to storitev in debetno kartico. Namreč ni mi jasno ali mi na račun lahko nakazujejo tretje osebe ali to že spada pod pranje denarja?
Ali je treba račun prijavit davčni?
Hvala
Tretja oseba lahko nakaže na tvoj Skrill račun samo drektno iz njegovega Skrill računa. Ebay ne deluje preko Skrill, tam je PayPal, ampak iz PayPal-a ne moreš denarja "nakazati" na Skrill mastercard, ker gre samo na Vise.
Sej pravim...samo 1x se je zataknilo, ker sem iz računa moje drage pozabil spremenit na nalogu nalogodajalca...takrat so mi zamoril in odbil 10€... preko pošte banke si nakazujem B.P.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.