Moneybookers

harigast

Pripravnik
20. okt 2007
600
1
18
Ljubljana
Zanima me, če kdo uporablja to storitev in debetno kartico. Namreč ni mi jasno ali mi na račun lahko nakazujejo tretje osebe ali to že spada pod pranje denarja?
Ali je treba račun prijavit davčni? Kako je z nakazili (ebay)
Hvala

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik harigast pravi:
Zanima me, če kdo uporablja to storitev in debetno kartico. Namreč ni mi jasno ali mi na račun lahko nakazujejo tretje osebe ali to že spada pod pranje denarja?
Ali je treba račun prijavit davčni?
Hvala

Jaz jo imam še iz časov poker kariere... davčna (zaenkrat) zanjo še ne ve in ne more izvedeti. Lahko pa jo seveda kot dober državljan prijaviš.
tongue-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Btw, sedaj se reče Skrill.

Tretja oseba lahko nakaže na tvoj Skrill račun samo drektno iz njegovega Skrill računa. Ebay ne deluje preko Skrill, tam je PayPal, ampak iz PayPal-a ne moreš denarja "nakazati" na Skrill mastercard, ker gre samo na Vise.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Ne bo šlo, imajo zelo striktno politiko glede tega, enkrat ti spregledajo, več pa ne bo šlo.

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ne bo šlo, imajo zelo striktno politiko glede tega, enkrat ti spregledajo, več pa ne bo šlo.

Delam skos.... vedno B.P.

Sej pravim...samo 1x se je zataknilo, ker sem iz računa moje drage pozabil spremenit na nalogu nalogodajalca...takrat so mi zamoril in odbil 10€... preko pošte banke si nakazujem B.P.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Aja, zanimivo, sem mislil da ne gre
smile-1.gif
oz naj ne bi šlo, zgleda pa se da zaobiti zadevo

Pa jim ni čudno, da dobivaš nakazila iz toliko različnih TRRjev? Si mogoče VIP?

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Jaz si iz poslovnega računa nakazujem gor, pa še ni bilo težav. Gre pa pomojem to na neko našo banko najprej, pa potem na moneybookers.