Moneta pri tušmobilu

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Živijo.
Ali kdo ve če pri paketih ki jih ponuja tušmobil obstaja možnost plačevanja z telefonom (kot moneta pri Mobitelu). Zadeva je dobra za parkirne avtomate itd.
Hvala
cheer.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik mafijec pravi:
Verjetno si še niso preračunali zaslužek oz. jim kalkulacije ne kažejo dobro za njih, mi pa itak nismo pomembni, da smo le pri njih...
Dej no še kakšno svetovno zaroto potegni iz tega.
uf-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Vem da traja, ampak jaz bi tako fino zadevo, kot je moneta probal čimprej izpelat, neglede na pokritost omrežja.Verjetno pa moneta nebi delal preko gostujočega omrežja oz. bi jo morali dodatno plačevat pri tušu..
confused-1.gif

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik mafijec pravi:
Verjetno si še niso preračunali zaslužek oz. jim kalkulacije ne kažejo dobro za njih, mi pa itak nismo pomembni, da smo le pri njih...
uf-1.gif
Pa ne videt v vsem zarote....... saj nismo....... ali pa...... .Mogoče se pa določenih zadev ne smemo lotevat, ker nekateri takoj zadevo obrnejo... Saj sem samo komentiral in dal svoje mnenje, kot da se ne vrti vse in povsod okoli dobička?
redface-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik mafijec pravi:
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik mafijec pravi:
uf-1.gif
Pa ne videt v vsem zarote....... saj nismo....... ali pa...... .Mogoče se pa določenih zadev ne smemo lotevat, ker nekateri takoj zadevo obrnejo... Saj sem samo komentiral in dal svoje mnenje, kot da se ne vrti vse in povsod okoli dobička?
redface-1.gif

Ja okol česa pa? A ti delaš iz humanitarnih vzgibov?
confused-1.gif

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Torej sem pravilno komentiraloz. podal svoje mnenje - še niso preračunali ali se jim splača in če, ali dovolj?
Pa žal okoli tega se ne mislim prepucavat, je prelep dan zunaj.
smile-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Vrjento da za implementacijo itd potrebujejo malo dalj časa, Simobil jo bo tudi letos komaj ponudil (če bo) pa poglej koliko časa so že na trgu....

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Moneta je zaščiten brend Mobitela in Nove KBM. Lahko pa v sistem Moneta vstopijo tudi drugi operaterji. Če bo vstopil Simobil to NE pomeni, da je on lastnik Monete oziroma da jo je on razvil. Pomenilo bi kvečjemu, da se je z dejanskim lastnikom Monete (Mobitel in NKBM) zmenil za pravice uporabe po določenem poslovnem modelu.

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
to pa državo vpraš, če bo šla v ta projekt. Se mi zdi, da bruselj zahteva enoten način mobilnega plačevanja.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Če je moneto razvil Mobitel, če verjameš in ne Ultra, potem obstaja velika verjetnost, da jo bo na enak način razvil tudi Tušmobil
grims-1.gif
.

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Če je moneto razvil Mobitel, če verjameš in ne Ultra, potem obstaja velika verjetnost, da jo bo na enak način razvil tudi Tušmobil
grims-1.gif
.

V osnovi je moneta dost enostavno narjena tako da neki tazga razvit ni nek velik problem...najtežje pa je dobiti ponudnike ki bi ta sistem potem imeli za plačenvanje zato se Si.mobilu oz. Tušmobilu ne splača razvijati nekih svojih rešitev kar je nesmisel da prideš v trgovino in ima tm za vsazga operaterja drugačen terminal
smile-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Točno to. Poanta je v tem, da je treba z vsakim ponudnikom skleniti vrsto pogodb, pred tem ga še prepričati, izučiti za uporabo, priskrbeti opremo itd. Tega nihče ne more narediti čez noč in tudi zato bo v Sloveniji edini resen sistem mobilnega plačevanja Moneta.
Lahko pa Tušmobil razvije nekaj obskurnega, itak me to ne bi presenetilo. Recimo mobilno plačevanje pokovke v Tuš kinocentrih.

Aja, Monete ne bo imel. Je mogoče nima s čim plačati ob vsej izgubi. In tukaj si lahko APEK vtakne prst v anus ker ga takšne storitve nič ne brigajo.