Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Imam spravljena semena v plastični posodi s pokrovom, ampak so nekako prišli zraven. Sicer sem jih odstranil, ampak a lahko semena zamrznem za nekaj časa, da zalega pocrka? Bodo še uporabna-ne za sajenje, ampak za uživanje?
Jaz sem vceraj lepo stran zabrisal cca 2l posusenih bezgovih jagod.
Ze spomladi se nama je nekaj malega zaredilo, pa sem vse "preluftal" in dal v pvc skatlo s pokrovom. Vceraj pa preverim stanje, pa je bilo notri vsaj 100 rumenih crvov, nekaj tudi moljev.
Kako jih shraniti letos da ne bo isto?
Letos imam prvic nekaj cvetov badlja, pa tudi mene pot da ne pridem v patriotovo situacijo. Ce sem ga uspel ubraniti polzev, upam da ne dobim molje.
Citat: Uporabnik Hanzi pravi:
Jaz sem vceraj lepo stran zabrisal cca 2l posusenih bezgovih jagod.
Ze spomladi se nama je nekaj malega zaredilo, pa sem vse "preluftal" in dal v pvc skatlo s pokrovom. Vceraj pa preverim stanje, pa je bilo notri vsaj 100 rumenih crvov, nekaj tudi moljev.
Kako jih shraniti letos da ne bo isto?
Letos imam prvic nekaj cvetov badlja, pa tudi mene pot da ne pridem v patriotovo situacijo. Ce sem ga uspel ubraniti polzev, upam da ne dobim molje.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.