mojstr za omet

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Zdaj te pa ne zastopim. Nafta=kurilc, kaj ima tu veze z okoljem?!
bonk.gif
PELJI SE ENKRAT ZA NEKOM, KI JE NATOČIL KURILCA IN TI BO JASNO.

Kaka je razlika med tabo, ki državi ne bi plačal davka in unim, ki tanka kurilca? VELIKA. DANES JE DAVEK ŽE SKORAJDA VEČJI OD VREDNOSTI SAME ZADEVE, DENAR OD DAVKOV PA IZGINJA, NAMESTO DA BI BIL KORISTNO UPORABLJEN.

Citat:
že to, da mi država govori, kaj si smem in ne smem kupiti k mojim denarjem in delati na moji zemlji na moji bajti je neumnost ..

Ne samo država, tudi zavarovalnica recimo, ti povejo kako moraš npr. vzrževat dimnik. V TAKŠNIH PRIMERIH SO SEVEDA PRAVILA UMESTNA. NE PA DA GREDO V POTANKOSTI IN TI PREPOVEJO ZGRADITI 1.2M VISOKO OGRAJO, LAHKO PA SAMO 0.98M VISOKO.

Če bi vsak delal po svoje, bi bilo ko v Žabjaku. MENI OSEBNO JE VSEENO, KAKŠNO BAJTO SI DELA NAJBLIŠJI SOSED, ČE JE OD MENE ODDALJEN 500M.

Inšpektorji pridejo naokoli le, če jih pokliče kak sosed. Zato se je pa potrebno "zavarovat" s papirji. pod lokacijsko informacijo npr. spada marsikaj "uporabnega".

Pa oproščam se na tipkanih, nisem hotel kričati .. ampak ne znam ločiti po citatih
crazy1.gif
Poleg tega smo pa malce zašli s teme. Lahko pa odpremo novo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
lej..vem da ne misliš tako.

nekoč so bile fužine idilična vasica na robu lj. cesta je mimo starih vaških hišic in obdelovalnih njiv s krompirjem vodila do malega aplnega naselja..polje.

in potem..baf..30k stanovalcev.

in zdej tvoja idilična hišica, ki ima 500m stran soseda. ta ma..5k kavdratov aprcelo..butne gor x00 stanovanj. tvoja idela je..prazgodovina.

recimo gunclje.

btw
na brionih se tudi niso gradili hoteli za cehe