Moja hoče imeti skodrano

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:

Mamca, če prebereš tole temo:
https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/2346251/an/0/page/0#2346251
mislim, da bo bolj jasno... oziroma na hitro...

Ona hoče IPL depilator (itak misli na remingtona ali pa Philipsa), on zdaj seveda pojma nima o čem gre, ampak je že takoj pameten, pa skeptičen pa ne vem kaj. Ko se končno vidi, da najcenejšega ne bo za dobiti (izbran seveda na podlagi cene, zakamuflirano v tančico nekih "raziskav" kateri je OK), se on odloči ne za drugega najcenejšega ampak za kavomat. To ti je miselni proces moškega...
467716-post_slo.gif

hysterical-1.gif
kristalno jasno!

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Jaz enostavno ne morem verjeti, da dobivate take "naloge". En depilator, pa en kodralnik, pa en likalnik, pa tak... Brez ikakve ideje v svoji glavi so te punce ali kaj - kao ne vedo točno katerega si želijo? Ali je to samo rezultat moških, da jim vse skupaj "liči" na tehnologijo za katero se počutijo bolj poklicane in potem začnejo spraševati, pa teste brati, pa programe šteti in teoretizirajo do doktorata, potem se pa začne pa še price/performance tema in domov nekaj prinesejo in razlagajo kako je v bistvu to to, kar si je želela.

MIslim, ko jaz hočem eno tako reč, pa grem k mojemu da bi rada za roj. dan., deda mraza, obletnico bilo kaj, vpraša koliko to stane, če je znesek sprejemljiv, pa reče kar naroči pa plačej z mojga računa...Sploh ga ne briga o čem jaz to zdaj razpredam...

resno, če je način vaših bejb, da takole po ovinkih povedo, da bi nekaj v tem stilu rade, jih enostavno vprašajte, če ima katero to napravo že v mislih, pa ste si prihranili veliko časa...

morda zato, ker smo si ljudje različni?
Moja nima volje, cajta in znanja raziskovat o tehničnih specifikacijah bilo katerga izdelka.
Jst pa to dokaj rad počnem. In raj jst porabim kako uro, kot da nabavi nekaj v tri dni.

Ubija pa me iskanje dopusta, letalskih kart, apartmajev... Raje ne grem nikol na dopust, kot da si ga morem sam najdet...

I

Izbrisan uporabnik #9334

Pa - saj ste nori ali kaj vam je? Za IPL tretman potrebuješ izšolano kozmetičarko, ne moreš tega delati kar na slepo in brez znanja, po koži
stupid-1.gif
Kake pa boste, kot strašila!

Z IPL izžgeš lasni mešiček, torej delaš mikro opekline. Od kdaj se to dela kar prosto po Prešernu?
stupid-1.gif

Proizvajalec IPL laserskih izvorov je neka izraelska firma, pri nas pa jih distribuirata Iskra kozmetika in Derma art. Naprava precej stane, šolanje pa tudi. Postopek pa tudi ni kar enkraten ampak je treba delati večkratno, po fazah, saj (kot že rečeno) delaš mikroopekline na točno določenih mestih.

Če bi hotel ali hotela to delati po domače, pa ne rabiš laserja, ampak kilo kolofonije in žlajdro. Zadeva preverjena že nekaj tisoč let
cheer.gif