Moja hoče imeti skodrano

satelite_mike

2 uri za cajtom
18. avg 2013
1.939
6
38
moja si želi kodralnik las...seveda da ji deda božo prnese.
Kateri so kvalitetni? Cene? Kje kupiti?

grazie
roza.gif

Kodralnik-las-MiraCurl-RUSK-IRE2665E_535e0edd97b51.jpg

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
in ti takoj v akcijo da boš čim ceneje prišel skozi
10.gif

najdražjega vzemi, da dokažeš ljubezen

I

Izbrisan uporabnik #9334

Včasih smo jih fajfali tako, da so bile skravžane in črne okoli oči, ... današnja mladina pa samo še z mejkapom ...
frown-1.gif

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
No, jaz pa za božička iščem dober likalnik za lase.
grin1.gif

Moja ima čudovite naravne kodre, ampak nikoli ne nosi spuščenih las (če si jih ne zlika), temveč kito, ker so jo v OŠ leta in leta podjebavali zaradi čupe.
smile-1.gif

Nikakor ji ne morem dopovedati, kako lepa je, ko ima naravno spuščene lase. Dejansko ne upa v svet s spuščenimi kodri. Ah, te ženske.
stupid-1.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Preberem naslov topica, pa mi je bila prva misel, da hoče imet tvoja skodrano .... muco.

hysterical-1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.521
7.042
113
Jaz enostavno ne morem verjeti, da dobivate take "naloge". En depilator, pa en kodralnik, pa en likalnik, pa tak... Brez ikakve ideje v svoji glavi so te punce ali kaj - kao ne vedo točno katerega si želijo? Ali je to samo rezultat moških, da jim vse skupaj "liči" na tehnologijo za katero se počutijo bolj poklicane in potem začnejo spraševati, pa teste brati, pa programe šteti in teoretizirajo do doktorata, potem se pa začne pa še price/performance tema in domov nekaj prinesejo in razlagajo kako je v bistvu to to, kar si je želela.

MIslim, ko jaz hočem eno tako reč, pa grem k mojemu da bi rada za roj. dan., deda mraza, obletnico bilo kaj, vpraša koliko to stane, če je znesek sprejemljiv, pa reče kar naroči pa plačej z mojga računa...Sploh ga ne briga o čem jaz to zdaj razpredam...

resno, če je način vaših bejb, da takole po ovinkih povedo, da bi nekaj v tem stilu rade, jih enostavno vprašajte, če ima katero to napravo že v mislih, pa ste si prihranili veliko časa...

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
MIslim, ko jaz hočem eno tako reč, pa grem k mojemu da bi rada za roj. dan., deda mraza, obletnico bilo kaj, vpraša koliko to stane, če je znesek sprejemljiv, pa reče kar naroči pa plačej z mojga računa...Sploh ga ne briga o čem jaz to zdaj razpredam...

Ampak tole je pa slišati tako neosebno....kakšen smisel ima tako darilo, saj vse sama narediš?
frown-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Zakaj? Takole zavito darilo je zares čudovito. Na koncu jo prineseš tja, ... (na tnalo
tongue-1.gif
Oba imata na koncu ogromno iz tega.

Zdaj - ne vem, kako je s teboj, ampak ker je Gato menda pri jagrih, je to tudi pomenljivo.
grims-1.gif
Verjetno jaga pomirja.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:

Ampak tole je pa slišati tako neosebno....kakšen smisel ima tako darilo, saj vse sama narediš?
frown-1.gif
na lej
shocked-1.gif

popihaj malo jajčka Gattoju, ga je Fadil u uni temi tolk u njih brcnu......da.kot komunista še mene zaboli
frown-1.gif

hysterical-1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.521
7.042
113
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:

frown-1.gif

na koncu imam tisto, česar sem si zaželela za darilo. sploh ko govorimo o takih zadevah, o katerih je tu govora. Ko si bom zaželela avta, naj pa izbira in me preseneča, pa me potem najbrž bo v pozitivnem smislu.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Nikarte se tko na široko režat, ata, da vam proteza ven ne zleti in na lastna jajčka pade.
evil.gif

Se bojim, da je ni junakinje, ki bi hotela vam pihat klopotce
ne-ne-1.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:

na koncu imam tisto, česar sem si zaželela za darilo. sploh ko govorimo o takih zadevah, o katerih je tu govora. Ko si bom zaželela avta, naj pa izbira in me preseneča, pa me potem najbrž bo v pozitivnem smislu.
Točno tako, jaz dobim tisto kar hočem, mož zadovoljen ker se mu ni treba matrat
cool-1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.521
7.042
113
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:

frown-1.gif

Mamca, če prebereš tole temo:
https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/2346251/an/0/page/0#2346251
mislim, da bo bolj jasno... oziroma na hitro...

Ona hoče IPL depilator (itak misli na remingtona ali pa Philipsa), on zdaj seveda pojma nima o čem gre, ampak je že takoj pameten, pa skeptičen pa ne vem kaj. Ko se končno vidi, da najcenejšega ne bo za dobiti (izbran seveda na podlagi cene, zakamuflirano v tančico nekih "raziskav" kateri je OK), se on odloči ne za drugega najcenejšega ampak za kavomat. To ti je miselni proces moškega...

Nazadnje urejeno: