moja si želi kodralnik las...seveda da ji deda božo prnese.
Kateri so kvalitetni? Cene? Kje kupiti?
grazie
Kateri so kvalitetni? Cene? Kje kupiti?
grazie
ena skodrana... mucaCitat:
Uporabnik sistemik pravi:
Preberem naslov topica, pa mi je bila prva misel, da hoče imet tvoja skodrano .... muco.
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
MIslim, ko jaz hočem eno tako reč, pa grem k mojemu da bi rada za roj. dan., deda mraza, obletnico bilo kaj, vpraša koliko to stane, če je znesek sprejemljiv, pa reče kar naroči pa plačej z mojga računa...Sploh ga ne briga o čem jaz to zdaj razpredam...
na lejCitat:
Uporabnik Mamca pravi:
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
MIslim, ko jaz hočem eno tako reč, pa grem k mojemu da bi rada za roj. dan., deda mraza, obletnico bilo kaj, vpraša koliko to stane, če je znesek sprejemljiv, pa reče kar naroči pa plačej z mojga računa...Sploh ga ne briga o čem jaz to zdaj razpredam...
Ampak tole je pa slišati tako neosebno....kakšen smisel ima tako darilo, saj vse sama narediš?
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Ampak tole je pa slišati tako neosebno....kakšen smisel ima tako darilo, saj vse sama narediš?
Točno tako, jaz dobim tisto kar hočem, mož zadovoljen ker se mu ni treba matratCitat:
Uporabnik Jabe pravi:
na koncu imam tisto, česar sem si zaželela za darilo. sploh ko govorimo o takih zadevah, o katerih je tu govora. Ko si bom zaželela avta, naj pa izbira in me preseneča, pa me potem najbrž bo v pozitivnem smislu.
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Citat:
Uporabnik Jabe pravi: