Moj prvi avto...

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Moj prvi je v opisu.... Peugeot 207... zdaj ima eno leto in razen 15 kompletov žarnic vse uredu
smirk-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Moj prvi je bil:
gs-13.jpg

Stara je bila skoraj toliko kot jaz, vozil sem se kot direktor. Pet se jih je peljalo zelo udobno. Nobenih problemov s hidravliko.

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
No evo, in še vedno me ljudje sprašujejo o tej kao nezanesljivi in dragi hidravliki...(ko se peljejo je pa vsem všeč
smile-1.gif
)
ontopic:
Moj prvi je bil Renault Quattro GTL.
Skoraj povsem tak kot tisti rdeči na sliki na prvi strani. Seveda sem ga takoj izboljšal: špiclampe, radkape, valarje (155/70-13
grims-1.gif
.

Kupil predvsem zato, ker nisem maral yugotov, ki so jih v tistem času kot svoj prvi avto vozili skoraj vsi. Saj ne da bi bili vsi tak krš, vendar sem bil že takrat postaven dečko in je bilo sedenje v katrci bistveno udobnejše, prav tako pa so bile boljše tudi ostale lastnosti.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
same here.
R4 GTL. legendaren. pri mojih 2m precej boljši od vsakega jugeca, ki jih je bilo na tone.
kot je rekel moj dober prijatelj: french kar je pa le french kar.
noter je šlo pa čuda. in menjalnik. super. prva not, druga ven in tako dalje.
pol sem jo zamenjal za viso, ki je sicer bila "bolj avto", a prve ne pozabiš nikoli ...
zdaj smo na berlingotu, ki nekako nadomešča ideologijo katrce.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Pa je bil kaj drugačen / bolj kvaliteten kot Kadett?

Pontiac Lemans je v principu Daewoo Racer. Ista fabrika v Koreji, samo da je znamka direkt od General Motorsa - Pontiac. GM in Daewoo sta se namreč leta 1992 razšla in je Daewoo začel avte prodajat in razvijat samostojno. Po finančni krizi v Koreji, pa sta spet skupaj - GM Daewoo, ki se v Sloveniji spet prodaja pod GMjevo blagovno znamko Chevrolet.
wink-1.gif

http://en.wikipedia.org/wiki/GM_Daewoo

Ogo

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Sem prepričan, da imaš prav.
Leta 1991 sem na ljubljanskem avtosejmu videl tega Pontiaca Le mans (tako je pisalo na avtu).
Za mojo starost takrat in tržišče, sploh pa glede na ime, sem bil še sam prepričan, da je to neka "makina".
Bil je pa cca 30 % dražji od kadettov (govorim o solzici).