moj kotiček

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kako bi jest pršu do svojga kotička..tko k žajfa..pa ne bi rad pisal blog na večeru, d ane končam k miro, mirko..krkol je že un buškar.
blog na alterju en bo bran..

mel bi pa svoj..cvek temo.. da bi se pogovarjal. k recmo temo prosnja ste mi cist kvalitetno zasral. in jest mam se niti za nove teme..sam ne moreš to kr štepat okol..baza se napihuje, backup bodo kasete male, ultrium je drag.

kle mam tok prjatlov..da se tezko menim tko posebej..bi se v eni temi pol zmenil, pa bi bil to center našega klepeta.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.431
5.653
113
prvo 3x globok zadihi pa se skoncentriri na tipkovnico ....pol te bomo pa bral
wink-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
tista je z naslovom zaznamovana. tja ne morem pisat o bednih policajih, davkih, optimizaciji davkov, dogajanju na trgu, dnevnih misli..tko..blog like

v uni temi se ne morem pohvalt, da mam pol bruder gradbene mehanizacije doma in da čakam pomlad. pač ne paše tja. tut ne morem napisat, da so polcaji..kvečjemu lahko, da so moški, ki so polcaiji ljubosumni, če so zeleni, pa so smrtno ljubosumni.

zakaj forum nima spelčekerja.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a je to pol tema softi govori z vami ali ne.

ne morem sledit vseh topicov..mal sicer repliciram..ampak ne gre..pa nekak tut ne uspem vsega povedat. kle bi lahko pa strnjeno povedal.

pa se..drekače bom držal na kupu

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
pejt spat
wink-1.gif

aja, pa se dislekcija te jebe,,..jst sem trhlen, pa mi kar znese
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.343
7.420
113
mislim ze tvoje intencije so kr neki. Pises da hoces cez polcaji pluvat - kaj ti ni jasno =P