Mogoče kdo iz Velenja?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.773
9.980
113
40
MB
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Žal nimamo mašine, ki bi posnela vonj (oz. vsaj žepne varjante ne). Vprašaj kogarkoli iz Koroške (ti se ponavadi največkrat vozijo skoz Velenje, pa ti bo povedal, da občasno zelo močno smrdi po kolnu. Pa nimam nič proti Velenju, celo sorodniki živijo tam. Sam pa nebi živel v Velenju, vsaj v mestu ne, tam na sončnem hribu (al kako se že reče, tam kjer je samo za lokalni dovoz, ko lahko obvoziš center), pa morda celo res. Če me nebi koln motil...

verjetno to ? http://www.te-sostanj.si/en/
smile-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Večkrat furam Letuš-Velenje-SG ....in se zavonja tudi v avto....nekakšen kiselkast vonj....bolj pri Šoštanju

ivi

Pripravnik
19. avg 2007
466
17
18
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Večkrat furam Letuš-Velenje-SG ....in se zavonja tudi v avto....nekakšen kiselkast vonj....bolj pri Šoštanju

Verjetno se voziš mimo deponije tam zna včasih smrdet še posebi kadar po dolgem času praznijo zaloge. Šoštanj sploh blizu elektrarne je pa že druga stvar.

ivi

Pripravnik
19. avg 2007
466
17
18
V Velenju maš mirno lokacijo na šercerjevi ulici (idealna stanovanja so v petorčkih)

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.647
731
113
KSZ
ob primernem vetru in zračnem tlaku se vonj premoga voha tudi na Šaleški cesti (smer rdeča dvorana <> Koroška)
Seveda se zavoha, samo če se pripelješ od drugod. Verjetno bi vonj "izzvenel" že s kratkim postankom pri Mladosti
wink-1.gif

Ekstremni primer: bližnji stanovalci farm tudi ne vohajo smradu, prišleki pa skoraj, da ne bruhajo.

darinkoman

Pripravnik
29. feb 2008
319
0
16
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Če mogoče kdo ve kaj povedati o življenju v blokovskem naselju Kersnikova cesta? Kakšni prebivalci? Pa če kdo lahko naredi sliko bloka Kersnikova cesta 17?

Sam se dnevno vozim iz Mislinje v Velenje in vonja po kolnu ne zaznam.

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Spomnem se, da ko sem jaz bil mali je bil krajevni odlok ki je predpisal da na balkonu ne smeš sušit cunjena višini višji kot 1 m
smile-1.gif
To pomeni da se s ceste niso vidle gate pa majce če si pogledal blok. Na tej sliki se vidijo

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.863
396
83
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
čestitke, s trenerko ali brez ?... Malo odvisno kako piha veter, a vseeno, vonj po kolnu je, ker tudi mora bit, tisti kupi lignita se pač ne morejo razluftat. K sreči SO2 odpiha dol po šaleški dolini , tako da je velenje kot mesto še najbolj čisto.

A zdaj boš pa tu nestrpnost zganjal? Te prav nič ne briga kaj sem počel v velenju in kaj imam oblečeno, psajkek smotani.

Nazadnje uredil moderator:

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.217
11.245
113
jaz sem imel malokdaj trenerko v velenju.

Nazadnje uredil moderator: