Moderne "mlade družine" po slovensko

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Se strinjam ja. Se spomnim kako je bilo na morju nekaj let nazaj, ko sem zaradi nekaj nevzgojenih mulcev zasovražil otroke. Mulci skačejo po tujih brisačah, se lovijo, špricajo, derejo, mečejo stvari po plaži....starši pijejo per na plaži in se režijo. Glavni fotr pa 2 metra in 120 kil z lancem okol vratu...sa potem noben ni upal nič povedati. Midva sva šla pač drugam, ker tisto ni bil d od dopusta.

A tvoje stvari so kaj tikali?

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Italijani so res za vzor. Največji je*ivetri, kar se tiče reda v družini. Z redkimi izjemami, kot je bila družina v enem izmed lanskoletnih kampov, kjer je bil kljub petim otrokom red in mir.
467716-post_slo.gif

po enega froca pri 40-ih naredijo pa še tistega ne znajo vgajati. to da se cele horde italijanov derejo eden čez drugega v gostilni je jasen znak, da je z njihovo vzgojo že nekaj časa nekaj močno narobe.
mularija pa neotesana in popolnoma ignorantska.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik skala pravi:
mularija pa neotesana in popolnoma ignorantska.

Že sto let nekateri širijo mantro: Na mladih svet stoji.
bonk.gif

Jih vprašujem: Na katerih mladih?
Na zdajšnjih, zblojenih, neprizemljenih, ki ne spoštujejo NOBENE avtoritete, na teh, od katerih so mnogi na kokainu, od katerih jih tretjina pri 35-ih letih še vedno stanuje v hotelu mama, na zdajšnjih mladih, ki dnevno virtualno komunicirajo (mobilniki, splet) tri ali štiri ure dnevno, pa tudi več? Na teh in takih? Ne me basat.!
ne-ne-1.gif

In točno taka bo, ko odraste, velika večina nevzgojenih mulcev, ki ste jih opisovali!

Nazadnje urejeno:

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Se strinjam ja. Se spomnim kako je bilo na morju nekaj let nazaj, ko sem zaradi nekaj nevzgojenih mulcev zasovražil otroke. Mulci skačejo po tujih brisačah, se lovijo, špricajo, derejo, mečejo stvari po plaži....starši pijejo per na plaži in se režijo. Glavni fotr pa 2 metra in 120 kil z lancem okol vratu...sa potem noben ni upal nič povedati. Midva sva šla pač drugam, ker tisto ni bil d od dopusta.

A tvoje stvari so kaj tikali?

Kot da je to pomembno....

Osebno takoj zapustim lokal ali kafič, če ocenim, da je glasba (za moje dojemanje hrupa) 20% prenaglas. In me tak lokal ne vidi več.
Vi pa si, očitno, nekateri pustite kakat na glavo od TUJIH vreščečih pamžev. In se delate, da vas ne moti...

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Je ja...

Dobro, to tudi jaz ne grem v lokal, če vidim, da se ne morem normalno pogovarjati, ker zjati ravno ne mislim. Ampak lokal ni enako plaža ali pač? Sem kaj zamudil?
smile-1.gif

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Lokal - hrupno - ven - drugam. Plaža - hrupno - drugam.
Zakaj bi se mučil in poslušal solo točke in nastope nekih mulcev?
Če plačam gorivo, trajekt, bivanje, turistično takso, sem KRALJ n res ne vem, zakaj bi trpel zvočno nasilje?

Nič nisi zamudil.
Oziroma si zamudil lekcijo o samozavesti, o tem, da se potegneš zase in si ne pustiš kakati na glavo. Od nikogar!

Sicer pa imam občutek, da si mlajši in ti je potegniti se zase - malce nerodno...

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.659
113
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Sicer pa imam občutek, da si mlajši in ti je potegniti se zase - malce nerodno...

In kako se proti takem starcu kot si ti....mislim na staž da ne bo pomote....potegneš zase naprimer........da ni ognja v strehi češ lej ga tega šele pršu je na šiht pa bo mene učil
sprasujem se.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Primzi pravi:
Na Nizozemskem lahko pri 15 prides do trave. Obe dve druzbi sta pa mocno svetohlinski. V Amsterdamu ima lahko 16 letnik pri sebi travo, ne sme ga pa foter poslat po steko Heinekena, ker je mladoletnim prepovedano da imajo pri sebi kakrsnokoli alkoholno pijaco.

Kaj je tu svetohlinskega? Trava je blažja oblika omame, kot alkohol.

Drugače v Sloveniji že zadnjih 40 let lahko pri 15 letih prideš do trave, ni to nekaj blazno novega.
grin1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
strinjamo se s teboj, da taki pari obstajo, ne pa posploševat...mene vseeno bolj skrbijo za družbo, taki kot si ti...l najbolj pameten, doma pa pred kompom drkaš 5x na dan. Polk pa ti bo enkrat dopizdlo pa boš al serijski posiljevalec ali pa oklahoma bomber. To je zaskrbljajoče.

Opisuješ sebe? Ti ne napišeš enega posta brez omenjanja drkanja. Kot da nas ono, želiš prepričati, da ti pa že nisi tak.

Kaj te muči sajkek?

Pa še to bom napisal, nekam nepotešeni mi delujete "srečno vezani foruma", ona patetična tema o nagih babah vas je polna...

Meni ne bo dopizdlo. Ti pa deluješ malo napet.

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
uf agresija..pa ne da si se našel? spet me skrbi.

Drugače pa brezskrben, petek, na izi, vikend, z mojo best družinico pohajkovat, plače so, denarja koker češ. Kaj me naj skrbi? še vreme je zakon.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
@opankic ti pa ne spravis enega posta skupaj, kjer nebi omenil ali samskosti, ali kako je nekdo srecno vezan. Pravzaprav samo o tem pises. Vedno. To ti je smisel zivljenja. 1x si samo temo menjal, ko si opanke kupoval.
Kdo je zdaj tu cudn?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
uf agresija..pa ne da si se našel? spet me skrbi.

Drugače pa brezskrben, petek, na izi, vikend, z mojo best družinico pohajkovat, plače so, denarja koker češ. Kaj me naj skrbi? še vreme je zakon.

Butl, prvo me direkt nagovarjaš, pol pa ti meni, če sem se našel. Smeh.