moderator jernej in brezvezno brisanje

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Menda je po novem tam moderator stein.
evil.gif

P.s. Resno.
evil.gif

ja. Od takrat, ko sem to opazil podforuma nisem več odprl.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
In kaj je s stein-om narobe?

Oziroma drugače: zakaj naj bi bil Jernej dober moderator? Pri svoji stroki zagovarjal le, kar pozna, pri ostalem zelo nestrpen, kar ni pravilno, njegovi prispevki izven zdravja so bili tudi nestrpni (na nivoju snecerja in podobnih), če kaj ni bilo tako, kot je sam mislil se je igral boga. Po moji oceni eden slabših moderatorjev na forumu. Večji šrot je bil le še snecer v času svojih subsidiarnih moderatorskih pravic.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ne vem, morda bi bilo za vas treba odpreti dodaten podforum, mazaštvo in alternativno zdravljenje.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.460
7.591
113
point je da je bil jernej dober uporabnik. Da je svetoval premnogim uporabnikom tako na javnem delu kot preko ZS. Moderator je bil le v podforumu zdravje, ki ga ne bi bilo, ce on ne bi prevzel moderiranja.

Za nekatere je v cveku morda bil nestrpen, vsekakor pa je vedno stal za svojim mislenjem. Na njegovem strokovnem podrocju pa je logicno da se je boril proti sarlatanom in laznivcem ki so prodajali nedokazane pravljice.

Ampak da bo sel se je odlocil sam. Kot vem je bil razlog v tem da maverick oz vodstvo ni naredilo nic zato da bi se dvignila splosna kultura (brisanje spamerjev, bananje provokatorjev).

Recimo stein bi komot cvek moderiral.zakaj pa ne? Verjetno je dovolj splosno razgledan za moderiranje cveka. V zdravju nima kaj iskat. Tam lahk moderira blackjack, shift al pa killa. To so userji za katere vem da imajo kompetence za moderiranje tam. Stein jih pac nima.

Ampak ta tema govori o brisanju tem ki zastavljajo neprijetna vprasanja. In se vedno cakam frajerja ki je brisal da se javi.

B81

22. jul 2007
37.964
11.119
113
Zakaj pa se je šlo v teh dveh pobrisanih temah?
Škoda, vsak, ki je zastavil vprašanje v podforumu Zdravje, je čakal, da Jernej odgovori
smile-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Kaj je pisalo v brisanih temah mi ni znano, niti ne vem kdo jih je brisal.

Sicer ni na meni da bi to pisal, a vseeno:Jernej se je z nekom zapel, postavil ultimat in brez besede odšel. V zdravju je bil morda ok, marsikje drugje (ne povsod) pa je bil ravno tako nestrpen kot tisti, za katere je hotel da se odstranijo.

Sicer pa ni nihče (velja seveda tudi zame) nenadomestljiv (če kdo misli tako zna biti nevarno, še posebej če misli da je zato v čem nad ostalimi) in prepričan sem da bo "zdravje" še vedno dobro urejano in da bo vse ok teklo naprej, morda pa se bo spet našel tudi kdo bolj strokoven.

Vse našteto je seveda moje osebno mnenje in ni v ničemer uradno mnenje foruma.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Jernej je bil nestrpen do nestrpnih. mi je zal, da ga ni vec online. pisal je strokovno.

upam da se vrne.

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Prepričan sem, da Jernej zase ne potrebuje naše podpore, a vseeno čutim, da mu jo moram dat tule.

Citat:
Jernej je bil nestrpen do nestrpnih. mi je zal, da ga ni vec online. pisal je strokovno.

upam da se vrne.

Bolje kot takole ne bi znal.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.214
16.501
113
jernej je bil nestrpen do vsega, česar njegovo znanje ni odobravalo ali dokazovalo, torej do vsega neznanega, nedokazanega, itd.

ko pa je deloval v svojih okvirih je bil pa super oz. je znal pomagat ter lepo argumentirati vse skupaj.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.214
16.501
113
bi tudi šlo čez. ampak to je bil pol tako nezaupljiv, da je znal biti tudi že bolj žaljiv zaradi tega. tip je obvladal svoje področje, to je pa tudi to.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.159
1.253
113
42
sej to je tko kot partizani, domobranci, cerkev, VW, BMW, Renault.....
po vašem kriteriju smo vsi nestrpni...no sej smo...

I

Izbrisan uporabnik #488

V strokovnem delu foruma je bil kot doktor edini primeren moderator.

In tam ni bilo prostora za versko-politične paciente, verjetno jernej tudi ni bil močen glede psihiatrije
smile-1.gif
, je pa to lahko reševal z moderatorskimi pooblastili.

Škoda, če je odšel, brezplačni strokovni nasveti niso kar tako, zdravstvo pa je resna zadeva.

Da bi bil nestrpen pa nisem nikoli opazil, imel je pač moderne civilizirane poglede na svet.

Vsekakor je po drugi strani bolje, da ne moderiraš podforuma, ker se hitro najdejo utrujevalci, ki se vedno spotikajo ob moderacijo glede katere ni debate.

Tako da mogoče bo pa še kaj napisal kot uporabnik.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.214
16.501
113
po našem?

drugače pa ne...eno je priznavati možnost, da ima tudi druga stran prav, sploh če zadeve tudi znanstveno še niso dokazane in je več teorij možnih, drugo je pa potem totalno zanikanje miožnosti nečesa, v čemer je pa on znal blesteti. in s tem bom zaključil, ker ne vidim neke poante v tem, da se ga napada ter brani, samo napisal sem svoje mnnenje in to je to, bil je odličen v svojih znanjih, kar se pa ostalega tiče bi bilo pa skoraj bolje, da bi bil tiho.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik tis pravi:
In kaj je s stein-om narobe?

Oziroma drugače: zakaj naj bi bil Jernej dober moderator? Pri svoji stroki zagovarjal le, kar pozna, pri ostalem zelo nestrpen, kar ni pravilno, njegovi prispevki izven zdravja so bili tudi nestrpni (na nivoju snecerja in podobnih), če kaj ni bilo tako, kot je sam mislil se je igral boga. Po moji oceni eden slabših moderatorjev na forumu. Večji šrot je bil le še snecer v času svojih subsidiarnih moderatorskih pravic.

Malo pred svojim pragom pometi, tako nevzgojenega in primitivnega uporabnika kot si ti še nisem videl tu gori, malo si se sicer umiril z izpadi do uporabnikov, a vsebina ostaja.

Pa nisi žal edini tukaj. Takoj ko se nisi strinjal s kakšnim mojim pogledom ali mnenjem, si napadal s primitivnimi izpadi, postavljale so se neke diagnoze ipd...

Če je to zaželjen nivo debate, potem ni čudno da gre zadeva kamor gre.

Moderator pa na žalitve ne ukrepa, tu pa tam, ko zadeva uide izpod kontrole.

tis@: imel sem pooblastilo zmožnost kaznovanja in sem kaznoval po svoji vesti, vedno sem se prav odločil, čeprav sem sila redko ukrepal. Sploh pa ne veš kakšen dogovor smo takrat imeli, zato se malo umiri.

V podforumu, ki sem ga urejal, je bil red, tudi sedaj je še vedno red, ga nova moderatorja vodita zgledno.

Če pa se nekdo na forumu primitivno in žaljivo vede pa lahko vsak moderator kaznuje brez debate.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Da bi bil nestrpen pa nisem nikoli opazil, imel je pač moderne civilizirane poglede na svet.

strpnost se nekje mora koncati. ce ne, bo folk znova in znova na veke vekome nabijal z 2000 let starimi neumnostmi, obicaji in vrazami.

Jerneja mi je iskreno zal.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
eno je priznavati možnost, da ima tudi druga stran prav, sploh če zadeve tudi znanstveno še niso dokazane in je več teorij možnih, drugo je pa potem totalno zanikanje miožnosti nečesa, v čemer je pa on znal blesteti.

confused-1.gif

znanstveno nedokazljivih zadev ni komenitral, kaj sele totalno zanikal?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.